1
  • BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • Antalya 20 °C

Özgür Çocuk Dünyası

Özgür Çocuk Dünyası
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Antalya’nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun parkı olan Tanaffüs Park’ta konuştu. Uysal, “Biz diyoruz ki, ‘Çocuklarımızı daha özgür bir eğitim düzeni içerisinde yetiştirmeliyiz.’ İşte Teneffüs Park bunu ifade ediyor” d

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın çocuklara hediyesi Teneffüs Park’ta yeni sezon muhteşem bir partiyle başladı. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Muratpaşa Belediye meclis üyeleriyle birlikte binlerce davetlinin katıldığı yeni döneme “Merhaba” partisinde çocuklar doyasıya eğlendi.Başkan Uysal’ın eşi Ümran Uysal’la birlikte katıldığı partide konukları Teneffüs Park girişinde Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası karşıladı. Orkestranın birbirinden hareketli parçalarına çocuklar da eşlik edip dans etti. Başta Blok Evi olmak üzere Arkeolojik Kazı Alanı ve Eğlenceli Labirent gibi yeni oyun gruplarının çocuklardan tam not aldığı yeni sezona merhaba partisinde, coşku ve eğlence Teneffüs Park sahnesinde tavan yaptı. Özellikle çizgi film ve animasyon karakterlerinden kurulu ‘Kahramanlar Bandosu’na çocuklarını ilgisi yoğun oldu.  

 

BİR FİKRİ İFADE EDİYORUZ

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, büyük bir yenilenme sürecinden geçen Teneffüs Park’ın Antalya’nın ilk ve tek açık hava oyun olmasının yanı sıra bir yaklaşımın temsilcisi olduğunu söyledi. “Bizim yaklaşımımız çocuklarımızı mutlu eden, çocuklarımıza öğrenme zevkini aşılayan, çocuklarımızı özgür koşturan, sevgi dolu, pozitif, gülen insanlar olarak değerlendiren bir yaklaşımdır” diyen Başkan Uysal, bunun bir sonucu olarak Teneffüs Park’a 2 düşünceyi hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Uysal, şöyle konuştu: “Birincisi, hafta boyu sıkılan, sıkıştırılan, ekran başına kilitlenen çocuğumuzu eğlendiriyoruz, koşturuyoruz. Bu sırada velilerimizde uygun koşullarda bekliyorlar. İkinci bir şey daha yapıyoruz ki, bu çok önemli, biz bir fikri ifade ediyoruz. ‘Çocuklarımızı daha özgür bir eğitim düzeni içerisinde yetiştirmeliyiz.’ Çocuklarımızı internete, ekrana bağlı bağımlı, sıkışmış sıkıştırılmış, enerjisini atamamış insanlar olarak değil çocuklarımızı kafası, ruhu açık, barışçı, enerjisini atmış rahatlamış, ekrana elektroniğe bağımlı olmayan, seven, gülümseyen, sevilen insanlar olarak değerlendirmek istiyoruz.”Teneffüs Park’ın bununla birlikte kolalı içeceklerden ve margarinden uzak, fastfood  tipi yiyeceklerin olmadığı ama bunun karşısında bir beslenme sistematiği olan özel bir mutfağa sahip olduğunu belirten Başkan Uysal,  “İstiyoruz ki, çocuklarımızın hem ruh sağlıkları hem de beden sağlıkları güzel olsun. Evet, amacımız bu” dedi.

Bu haber toplam 3215 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.