1
  • BIST 9530.85
  • Altın 2478.447
  • Dolar 32.4855
  • Euro 34.588
  • Antalya 25 °C

Parkenin Akrepleri Tarihi Maça Hazır

Parkenin Akrepleri Tarihi Maça Hazır
CIP Travel Antalyaspor, tarihinin ilk Avrupa sınavına bu hafta sonunda çıkıyor. EHF Kupası 1’inci turunda Romanya’nın HC Dobrogea Sud Constanta takımı ile maç 1 Eylül 2019 Pazar günü saat 17.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynayacak.

TURNUVA MORAL OLDU

Tarihi karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren CIP Travel Antalyaspor’da Başantrenör Fatih Işık, karşılaşmaya hazır olduklarını söyledi. Sözlerine tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek olan ve geçtiğimiz sezonun lig ikincisi olan Antalyaspor için yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek başlayan Işık, “Yeni sezona 23 Temmuz’da ilk etap antrenmanlarıyla başladık. İkinci etapta teknik, taktik antrenmanları ve hazırlık maçları yaptık. 1. Uluslararası CIP Travel Agency Turnuvası’nda 5 maç oynayıp hepsini kazandık ve birinci olduk. Takımın gösterdiği performans ve oyuncuların azmi bizi mutlu etti” dedi.

 

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

Hafta başından itibaren tüm konsantrasyonlarını pazar günü oynayacakları maça çevirdiklerini kaydeden Işık, “EHF Kupası’nda Romanya’nın güçlü ekibi Constanta ile eşleştik. Bizim için şanslı bir kura diyemeyiz. Bu takım, geçtiğimiz sezon EHF Kupası’nda gruplara kalmış, gruplarda iyi işler yapmış bir ekip. Şampiyonlar ligi tecrübesi olan iyi bir takımı konuk edeceğiz. Biz de rakibimizi iyi analiz ettik. Kendi sahamızda, seyircimizin desteğiyle galibiyet ve avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı bu tarihi maça bekliyoruz.  İnşallah ikinci maç için avantajlı bir skoru taraftarımızın desteğiyle alacağız” diye konuştu. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.