1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • Antalya 16 °C

Parkenin paşalarına kutlama

Parkenin paşalarına kutlama
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mart ayında Afyonkarahisar’da yapılacak Genç Erkekler Bölge Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Muratpaşa Belediyespor U18 basketbol takımı oyuncularını ve teknik heyetini kutladı.

Muratpaşa Belediyespor’un U18 erkek basketbol takımı, mücadele ettiği U18 Erkekler Antalya Ligi final grubunun son maçında Alanya Belediyesi’yle karşılaştı. Antalya Spor Salonu’nda oynan maçı 70-45 kazanan Parkenin Paşaları, adını 10-14 Mart tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak Genç Erkekler Bölge Şampiyonası’na yazdırdı.

Genç sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Başkan Ümit Uysal, bölge şampiyonasında takımın Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu söyledi. Muratpaşa’da, gerek bireysel sporlar gerekse takım sporlarında, yabancı oyuncu transferi ve bütçelere yaslanan spor anlayışını değiştirecek bir yapılanma içinde olduklarını kaydeden Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Antalya’mızın, Muratpaşa’mızın çocuklarına güvenen, onlara imkanlar yaratan, şans tanıyan bir ortamı oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız spor salonları ve tesislerine yenilerini ekliyor, spor okullarımızda çocuklarımızın, gençlerimizin gelişimlerine şahit oluyoruz. Bu çalışmalar aralıksız sürerken sporcularımızın, takımlarımızın elde ettiği başarılar, özellikle amatör branşlarda Türkiye’nin spor anlayışını değiştirmek için çıktığımız yolda atacağımız adımlar için bizi daha da cesaretlendiriyor. Bu çerçevede bu anlayışa katkıları dolayısıyla Muratpaşa Belediyesporumuzun yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” Haber Merkezi

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.