1
  • BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • Antalya 23 °C

Paşanın Melekleri sezonu açıyor

Paşanın Melekleri sezonu açıyor
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatıyla son 4 yıldır yetiştirdiği ya da bünyesine kattığı yerli sporcularla devam eden Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Lige, kendi evinde oynayacağı Mardin Büyükşehir Başakspor maçıyla başlıyor.

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2019-2020 sezonunu Mardin Büyükşehir Başakspor maçıyla açıyor. Cumartesi, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor2’den canlı yayınlanacak.

Paşanın Melekleri, sezonunun ilk maçı için son antrenmanı maçın oynanacağı spor salonunda gerçekleştirdi. Ankara’da Kastamonu Belediyespor’la oynadığı Süper Kupa maçının ardından izin yapmayan takımın antrenmanı hafif tempoda geçti. Antrenör Birol Ünsal,  antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparken tecrübeli teknik adam şut çalışması sırasında oyuncularını sık sık uyardı. Ünsal, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada,  şunları söyledi:

“Öncelikle 2019 – 2020 Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin tüm takımlarda, sporculara, yöneticilere hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, kazasız belasız ve sakatlıksız bir sezon olur. Muratpaşa Belediyesi olarak her zaman en iyiyi yapmayı hedefliyoruz. En yukarda ligi bitirmek istiyoruz. Bunun yanında altyapıdan yeni değerler, yeni oyuncular çıkarmak istiyoruz. Türk hentbolunun ileriye gitmesi için Muratpaşa Belediyesi olarak hem üst düzeyde hem altyapılarda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Haber Merkezi

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.