1
  • BIST 9645.02
  • Altın 2414.795
  • Dolar 32.593
  • Euro 34.7657
  • Antalya 23 °C

Paşanın Melekleri sezonu resmen açtı

Paşanın Melekleri sezonu resmen açtı
Hentbolda bu sezon üç kulvarda birden mücadeleye hazırlanan Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, törenle yeni sezonu açarken törende hentbolun geleceği için Doğa Koleji’yle yapılan iş birliğinin ilk imzaları atıldı.

Bu sezon Avrupa’da hentbolun iki numaralı kupası EHF Kupası’yla birlikte Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda düzenlenen törenle yeni sezonu açtı. Törende Muratpaşa Belediyespor’un hentbolda Doğa Koleji ile işbirliğinin ilk imzaları da atıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kulüp Başkanı Murat Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Doğa Okulları Spor Koordinatörü Tunç Dağal, Doğa Okulları Başdanışmanı Ata Özer, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ve belediye meclis üyelerinin katıldığı tören Muratpaşa Belediyespor Kulübünün tüm yaş kategorilerinde hentbol takımlarının seremoni geçişiyle başladı. 

SALONLARIN SAYISI 12’YE YÜKSELECEK

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende konuşan Başkan Uysal, Türkiye’de iyi niyetli girişimlerin hakkı saklı kalmak kadıyla kamunun spor politikasının çok sınırlı olduğunu söyledi. Bunun tesisleşmeden, altyapı düzenlemesine her alanda kendini gösterdiğine dikkat çeken Başkan Uysal, bunun sonucunda da ülke genelinde spor kültürünün yeterince gelişemediğini söyledi.

Bunun karşısında Muratpaşa’da doğru bir tesisleşme ve altyapı modelini hayata geçirmek için çalıştıklarını aktaran Başkan Uysal, belediye başkanlığının ilk döneminde 5’i spor salonu olmak üzere 7 spor tesisini hizmete açtıklarını söyledi. Yeni dönemde tesis sayısını yapılacak 5 yeni salonla 12’ye çıkacağını belirten Başkan Uysal, altyapıya ve bir bütün kentin spor kültürünün gelişmesine yönelik bu tesislerin yeni yapılacak dünya standartlarında olimpik bir tesisse bağlanacağını belirtti.

BİZİM ÇOCUKLAR EN KRALINI YAPAR

Muratpaşa’da Antalya’nın çocuklarını organize ederek çok iyi sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini aktaran Başkan Uysal, “Çağrımız çok açık, doğru tesisleşmeyle bizim çocuklar en krallını, en iyisini yapar. Şimdi Doğa Koleji’yle yapılan işbirliğiyle lise takımları düzeyinde dünya standardında sonuçlar alacağız” dedi.   

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU ANTALYA’YA GELECEK

Doğa Koleji Başdanışmanı Ata Özer, ise Türkiye’nin iki büyük kurumu Muratpaşa Belediyesi ve Doğa Koleji’nin ortak bir hedefte buluştuğunu söyledi. Bu hedefin milleti kurtaracak olanın sadece ve sadece gençler olduğuna inançla özüne dönmek olduğunu belirten Özer, hentboldaki bu iş birliğinin Antalya’ya liseler arasında bir dünya kupası kazandıracağına inancının tam olduğunu söyledi. Özer, projeye destekleri dolayısıyla Başkan Uysal’a da teşekkürlerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından veliler, destekleri dolayısıyla Doğa Okulları Spor Koordinatörü Tunç Dağal, Başdanışman Ata Özer ve Başkan Uysal’a teşekkür çiçeği takdim etti. Başkan Uysal da aşnı zamanda Milli Takım antrenörlüğünü yapan Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı hocası Birol Ünsal ve takım kaptanı Didem Hoşgör’e yeni sezonunun başlaması dolayısıyla kutlama çiçeği takdim etti.

DEV İŞBİRLİĞİ

Konuşmaların ardından sağlanan eğitim bursuyla lise düzeyinde eğitimlerine Doğa Koleji’nde devam edip hem kolejin lise takımında hem de Muratpaşa Belediyespor’da ter dökecek 17 yaşındaki Sinem Yapıcı, Burcu Özdemir, Gizem Yapıcı, Berfin Şen, Özlem Taşkın, Saliha Hatun Çelik, Berivan Kuş ve 18 yaşındaki Hatice Gürler’le sözleşme imzalandı. İki oyuncunun katılamadığı imza törenin ardından sporcular, Doğa Koleji yöneticileri ve kulüp yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber Merkezi

 

Bu haber toplam 1903 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.