1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 17 °C

Phaselis Festivali’nden muhteşem kapanış

Phaselis Festivali’nden muhteşem kapanış
Dünyaca ünlü sanatçıları Phaselis Antik Kenti’nde buluşturan Phaselis Festivali, 10’uncu yılına ülkemizin önde gelen solistleri ile yaptığı albümlerle adından söz ettiren prodüktör ve piyanist Emir Ersoy’un RocKuba adını verdiği projesi ile veda etti.

Konsere çıkarken çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü sanatçı; “Phaselis Antik Kenti gibi tarihi bir dokuya sahip olan böylesi bir yerde bulunmak inanılmaz. Bu gece hepinizin eğleneceğini umuyorum. Sizlerle bu festivalde bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk” dedi.

 

Konser sonrasında böyle bir festivale imza attığı için Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV)’a teşekkür eden Emir Ersoy; kendisine eşlik eden orkestra sanatçılarının her birine de özel olarak teşekkür etti.

 

5 muhteşem konser gecesi ve yüzlerce seyirci

 

Eski Çağ’ın ünlü liman kenti Phaselis’te 09 – 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen festival, 10’uncu yılında da binlerce seyirciyle çok özel konserlere ve sanatçılara ev sahipliği yaptı. Kemer Belediyesi ve Kemer Yöresi Tanıtma Vakfı (KETAV) tarafından düzenlenen festival, modern ve klasik cazla birlikte renkli bir müzikal yelpazeyle izleyici karşısına çıktı.

 

Festivalde bu yıl; Borusan Quartet & Gökhan Aybulus, Gustavo Battistessa Orquesta La Loca Turka, Akra Jazz Band feat Cansu Nihal Akarsu, Cihat Aşkın ve Türk Valsleri ile Emir Ersoy ‘RocKuba’ sahne aldı.

 

Anex Tour, Odeon Tour ve Etstur’un ana sponsor olduğu Phaselis Festivali’nde Martı Hotels, Barut Hotels, Akay Travel ve Özel Yaşam Hastaneleri de festivale sponsorluk katkısı sağladı. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1658 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.