1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 38 °C

PINARLI’DA MİTİNG HAVASINDA TOPLANTI

PINARLI’DA MİTİNG HAVASINDA TOPLANTI
Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin’e seçim toplantıları kapsamında Pınarlı Mahallesinde miting havasında karşılama düzenlendi.

Meclis Üyesi Aday Adayı Zekeriya Dönmez’in düzenlediği toplantı büyük coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti. Başkan Şahin, Pınarlı toplantısından bir gün sonra ise Cihadiye’de Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Gökçe’nin organize ettiği toplantıya katıldı. Şahin her iki toplantıda da 5 yıllık hizmetlerini anlattı, halktan gelen soruları cevapladı.

Halkın içinden gelen, 5 yıl boyunca da iyi günlerinde kötü günlerinde vatandaşların yanında olan, makam odasının kapısını bir gün bile kapalı tutmayan Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin’e Pınarlı mahallesinde Türk Bayrakları eşliğinde miting gibi karşılama hazırlandı. Meclis Üyesi Aday Adayı Zekeriya Dönmez’in düzenlediği toplantıda büyük coşku yaşandı. Burada vatandaşlara 5 yılda Aksu’ya kazandırılan hizmetleri anlatan Başkan Şahin, siyaseti kişisel beklentileri için yapanların bulundukları bölgeye bir şey kazandıramayacağını vurgulayarak, belediye başkanlığının halka hizmet etmek olduğunu aktardı.

ŞAHİN, “SİZDEN BİRİYİM”

Pınarlı toplantısından bir gün sonra da Cihadiye’de Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Gökçe’nin düzenlediği toplantıda halkla buluşan Şahin, yapılan çalışmaları anlattı. Burada gençlere ve çocuklara nasıl sahip çıkıldığını da dile getiren Şahin, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor kulübüne yönlendirdiklerini, spora büyük önem verdiklerini vurguladı. Şahin, “Aksu’nun evladı olarak ilçeme vefa borcum var. Aksu halkı bizi bir yerlere kadar getirdi, partimiz bize çok şey verdi. 5 yıl boyunca vefa borcumu ödemek için halkımıza hizmet etmeye çalıştım. Bana ihtiyaç varsa, bu dönem de başkanlığa talibim dedim. Nasip bizeymiş. 5 yılda imar planlarında ciddi mesafeler aldık, parklar, kapalı pazarlar yaptık, tonlarca asfalt döktük. Şeffaf belediyecilik yaptık. 31 Martta yarım kalan projelerimizi tamamlamak ve yeni projelerimizi hayata geçirmek için Cumhur İttifakı olarak yeniden desteğinizi istiyoruz.” dedi. Toplantıda Başkan Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır ve meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.