1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

RAMAZAN BİTTİ, SEÇİM BİTTİ!

Teslime Tosun

Eveet seçimlerin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmiş oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesinde acil atamalar tamamlandı. Şimdi kaldı geriye müdür ve personel değişimine.

 

Bu güne kadar müdür olmak isteyen, personel olarak işe alınmak isteyenler, CHP, İYİ Parti ve HDP’den yapılan sondajlara sürekli olarak İstanbul seçimlerinin sona ermesi beklendiği söyleniyordu. Bugünden itibaren işten çıkarmalar, çıkaramadıklarını birimler arasında sürgün etmeler ve personel alımları hızlanacak. Bu süreç içinde ise Muhittin Böcek’in A takımında olanlar ise işe alacakları personelin listelerini hazırladılar. Şirketlerde ise işten çıkarılacakların listesi bugün itibarı ile düğmeye basılarak başlamış oldu.

Belediyede işe alınmaya söz verilenlere tavsiyem işinizi iyi takip edin. Kimin torpili fazla olursa o’nun adamı işe alınacaktır.

 

KURUM MÜDÜRLERİNE KÖTÜ HABER

 

Sayın ABB Başkanı Sayın Muhittin Böcek göreve başladığı hafta başta Antalya İl Müftüsü Osman Artan Başkanlığında birçok bakanlığın il müdürleri toplanıp hayırlı olsuna gitmişlerdi ya. İşte onlara kötü haberim var. Ankara’da bazı yetkililer “Hayırlı olsuna gitmek için bu kadar hevesiniz olduğunu bilmiyorduk. Bari bir ay bekleseydiniz de onsan sonra hayırlı olsuna gitseydiniz” demişlerdi ya. İşte o fotoğrafta yer alan il müdürlerinin isimleri teker teker değişime uğrayacağı yönündeki duyumları herhalde kendileri de duymuştur.  Sayın il müdürleri galiba yaz sezonu tayinler sizi bekliyor.

 

MENDERES TÜREL VE AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

 

Önceki dönem ABB Başkanı Sayın Menderes Türel’in annesi Serçin İnci Türel hanımefendi rahmetli oldu. Cenaze törenine katıldım. Başka Menderes Türel olmak üzere tüm Türel ailesine başsağlığı diliyorum.

 

BÖCEK’İN İMAMOĞLU HAYRANLIĞI

Sayın Muhittin Böcek’in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile fotoğraflarında her gördüğümde dikkatimi çeken bir şey vardı. Sonunda buldum. Bunu nasıl fark ettiğimi anlatayım size. ABBB Sayın Muhittin Böcek’in İmamoğlu ile yayınladığı her fotoğrafta dikkat edin, Böcek, İmamoğlu’nun elini tutuyor, hayran gözlerle onu süzüyor filan.  İmamoğlu ise kendisini geriye doğru atmış duruyor. Dün ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Ekrem İmamoğlu’nun sevinç fotoğraflarını gördüm sosyal medyada. İmamoğlu’nun vücut dilini görmeniz gerektiği için her iki fotoğrafı yan yana görmeniz gerekiyor. İmamoğlu, Sayın Böcek’ten esirgediği ilgi ve alakayı Tunç Soyer’e gösteriyor.

basliksiz-1.jpg

Velhasıl Sayın Muhittin Başkanım, bu CHP’liler vallahi sizden hazzetmiyor. Kerhen size ilgi gösteriyor. İstanbul’da gece gündüz çalıştınız. Size gösterilen ilgi bu olmamalıydı. Benim şehrimin belediye başkanına bu görüntü reva değildir.

Bu yazı toplam 2503 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.