1
  • BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • Antalya 26 °C

SAÇ EKİMİNDE YETKİNİZ

SAÇ EKİMİNDE YETKİNİZ
SAÇ EKİMİNDE YETKİNİZ

Sağlıkta da ilk

tercih Antalya

 

Her yıl 10 milyonu aşkın tatilciyi ağırlayan Antalya, son dönemlerde sağlık turizminin de lider kentleri arasına girdi. Özellikle medikal estetikte yeni trend olan Antalya, Avrupalıların akınına uğruyor.

 

Doğası, iklimi, tarihi mekanları ve ağırladığı milyonlarca tatilci nedeniyle ‘Türk turizminin başkenti’ olarak anılan Antalya, sağlık turizminde de adını üst sıralara yazdırdı. Geçtiğimiz yıl sağlık turizmi kapsamında 700 bini aşkın turist ağırlayan Antalya’da bu sayı her geçen yıl biraz daha artıyor. Gerek sağlık alanındaki kamu yatırımları, gerek birbirinden donanımlı özel klinikler ve Avrupa’ya göre çok daha makul fiyatlar nedeniyle tatilciler bilhassa medikal estetik, saç ekimi ve ağız diş sağlığı konularında Antalya’yı tercih ediyor.

 

YENİ TREND ANTALYA

Uzman ellerde işletilen, donanım açısından birçok Avrupa ülkesinden daha ileride olan resmi ve özel klinikler, verdikleri hizmetlerle sağlık turizmini günden güne geliştiriyor. Ülke turizmine katkı koyan bu yerlerden biri de, Antalya Konyaaltı’nda faaliyet gösteren Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi. Merkezin sahibi ve işletmecisi Dr. Mustafa Reşat Oktay, dünyanın bir çok ülkesinden, özellikle Avrupa ülkelerinden ciddi anlamda tedavi talepleri oluşmaya başladığını söyledi. Günlük ortalama 300 uçağın geldiği Antalya’nın dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu vurgulayan Dr. Oktay, “Türkiye’de tıp anlamında özellikle diş hekimliği, plastik cerrahi ve dermatoloji anlamında çok yetkin bir hekimlik ve tedavi kalitesi var. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurmuş olduğu şehir hastaneleri son derece modern üniteler. Bu bakımdan Türkiye çok dikkat çekici hale geldi. Fiyatlar konusunda da Avrupa ile açık bir fark var. Kalp damar cerrahisi alanında ve plastik cerrahi anlamında Türkiye çok ciddi bir talep alıyor. Özellikle diş hekimliği alanında da Türkiye’ye dünyadan ciddi bir talep var” diye konuştu.

 

SAÇ EKİMİNDE YETKİNİZ

Antalya’nın son yıllarda medikal estetik uygulamaları açısından da önemli bir sıçrama yaptığına değinen Dr. Oktay şöyle devam etti: “Saç ekimi ve kök hücre tedavileri konusunda yetkiniz. Bize de en çok kök hücre destekli saç ekimi tedavileri ve medikal estetik anlamında talepler geliyor. Bu bağlamda, uluslararası turizm yetki belgesini Sağlık Bakanlığı’ndan alarak ben de kendi kliniğimde bu hizmetleri vermekteyim. Antalya’nın sağlık turizminde ciddi bir yol katettiğine şahit oluyoruz.”

Bu haber toplam 207 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.