1
  • BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • Antalya 18 °C

“Sağlıklı yarınlar için çalışıyoruz”

“Sağlıklı yarınlar için çalışıyoruz”
Döşemealtı Belediye Nar Masa Çığlık İrtibat Ofisi törenle hizmete açıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin 32 mahallesini kapsayan sağlık hizmetini sürdürüyor. Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarının ardından İç Hastalıkları ile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin bulunduğu Döşemealtı Belediyesi Nar Masa Çığlık İrtibat Ofisi açıldı.

İlk olarak Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarında çocuklar için ağız ve diş sağlığı ile kadınlarda sık görülen rahim ağzı kanseri taramasını tamamlayan Döşemealtı Belediyesi, Nar Masa Çığlık Mahallesi İrtibat Ofisi açıldı. Açılışa, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan,İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Özbey,Çığlık mahalle muhtarı Mehmet Balcak başta olmak üzere mahalle muhtarları, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Duman katıldı.

İç Hastalıkları ile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin bulunduğu Döşemealtı Belediyesi Nar Masa Çığlık İrtibat Ofisi, her hafta Salı ve Perşembe günleri saat 14.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Döşemealtı Belediye Başkanı Mimar Turgay Genç, Çığlık sakinleriyle sohbet edip, poliklinikte muayene olan vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Başkan Genç, “Pandemi koşullarının hakim olduğu ve yoğun mücadelenin yapıldığı süreçte insan odaklı anlayışla hareket ederek ilçemizde sağlık taramaları başlattık. Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarında projemizi başlattığımız proje Çığlık Mahallemizde sürüyor. Bu hizmetimizi tüm mahallelerimize götüreceğiz. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1004 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.