1
  • BIST 9692.61
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • Antalya 22 °C

ŞAHİN ABA'YA FİZİKİ ŞİDDET

Teslime Tosun

KÖŞEBAŞI

ŞAHİN ABA’YA FİZİKİ ŞİDDET

 

 

Birkaç günden bu yana şehir dışındayım. Buradan gündemi takip etmekte güçlük çekiyorum. Siyaset, ticaret, adli olaylar sanki benim şehir dışına çıkmamı bekliyormuş.

 

Neyse teknolojinin gözünü seveyim. Dağların başında olsam bile her türlü bilgiye ulaşabiliyorum. Benim gibi fotoğraf çekmeye siyah-beyaz sarma filme başlayanlar için bu büyük bir gelişmedir.

 

Her neyse şimdi size aldığım ilk haberi vereyim. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Bakkallar ve Bayiler Odasına seçilen Şahin Aba ve Şoförler Odası eski başkanı ve Şoförler Odasında federasyon başkan yardımcısı Mehmet Ali Alkan ile Ak Parti Kepez Meclis üyesi Halil Oya başarılarını kutlamak için dün gece iki ayrı araba ile Antalya’lıların kaçamak yeri olan Korkuteli Yolu, Nebiler mevkisindeki bir et restorantına giderler.

 

Yenilip içilirken, birkaç masa ilerde ise şimdiki Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’in bir yakının da bulunduğu bir grupta aynı yerde yemek yiyordur. Alkol derecesinin kaç olduğunu bilmiyorum ama Şahin Aba yerinden kalkıp, tuvalete giderken Özçelik’in yakınlarının da arasında bulunan grubun yanından geçerken iddiaya göre sinkaflı sözler eder.

 

Şahin Aba, Mehmet Ali Alkan ve Halil Oya; hesabı ödeyip çıktıkları sırada ise yan tarafta bulunan grup da yerlerinden kalkarak dışarı çıkarlar ve Aba’yı aralarına alarak biraz önceki ettiği sinkaflı cümlelerin hesabını sorarlar. Elbette çıkan arbede sonunda Şahin Aba epey fiziki şiddet görür. Araya girmeye çalışan Mehmet Ali Alkan orta derecede şiddet görürken, Halil Oya ise anında yanındaki arkadaşlarından vaz geçerek, “Valla-Billa benim hiçbir şeyden haberim yok. Bunlar beni işyerimden alıp, yemek yemeye getirdiler. Bunların yaptıklarıyla benim hiçbir alakam yok” dese de hatırı kalmasın diye minik fiskelerden nasibini o da almış.

 

Sonrasında Şahin Aba kendi aracını mecburen orada bırakıp, mekanı yanındaki arkadaşlarının aracıyla terk etmek zorunda kalmış. Sonrasında ise maalesef herkesin gittiği kaçamak mekanın güvenlik kameraları teknik arızadan dolayı görüntüler elde edilememiş.

 

Fiziki şiddet uygulayan kötü kalpli insanlar gitmişlerdir artık diye düşünen Şahin Aba, “Mal canın yongasıdır” diyerek kalan aracını almaya geri dönmüş ama o kötü kalpli insanlar meğer hala aracının başında bekliyormuş. Bu nedenle gecenin ilerleyen saatlerinde 3. Denemesinde Şahin Aba çok sevdiği milyonluk aracına kavuşabilmiş.

 

Buradan sevgili Şahin Aba, Mehmet Ali Alkan’a geçmiş olsun diyorum. Yeme-içmeye gittiği arkadaşlarından anında vaz geçen Halil Oya beye ise bir şey demiyorum.

 

NOT: Şahin Aba, Mehmet Ali Alkan ve Halil Oya’nın güvenlik görevlilerine şikayetçi olup olmadıklarını bilmiyorum. Ama şikayetçi olmuş olsalardı herhalde üç defa araçlarını alabilmek için hamle yapmazlardı.

 

NOT: Sayın Şahin Aba beyefendi, seçimi kazandığınız gün yolları kapatıp, terapi merkezinin önünde büyükbaş bir hayvanı vahşice katletme fotoğraflarınız geldi. Sizde hiç mi görgü diye bir şey yok. Kurban keseceksen, adak keseceksen bunu Antalya gibi bir kentin ortasında, yolları kapatıp, psikiyatri merkezinin önünde vinçle sallandırarak mı yapılır? O fotoğrafları çeken vatandaşların yerine ben olsam sizi sosyal medyadan yayınlar, Tarım İl Müdürlüğü, Belediye gibi onlarca kurum ve kuruluşa şikayet ederdim.

 

Bu yazı toplam 4006 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.