1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 38 °C

ŞAHİN, “AKSU’NUN TEMELİNİ ATIYORUZ”

ŞAHİN, “AKSU’NUN TEMELİNİ ATIYORUZ”
Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı, mevcut Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Boztepe ve Kundu Mahallelerinde toplantı yaparak halkla bir araya geldi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin mahalle mahalle dolaşarak gönüllere dokunmaya devam ediyor. Pazartesi akşamı iki farklı mahallede toplantıya katılan Şahin’in ilk durağı Boztepe Mahallesi oldu. Ardından Kundu’ya geçen Şahin, belediye hizmetlerini ve yeni projelerini anlattı. Toplantılarda Şahin’i AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Pınar Uğur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi adayları da yalnız bırakmadı.
Toplantılarda meclis üyesi adayları kendilerini tanıtırken, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları da ittifakın önemine değindi, destek istedi. MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı iki siyasi partinin hak, hakkaniyet, halk için birleşmesidir.” diyerek Aksu’da Halil Şahin’in, Büyükşehir’de Menderes Türel’in kazanması için durmadan çalışacaklarını kaydetti. AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ise hizmet yapmak gönül işidir, gönülden yapılırsa hizmet ilerler.” dedi. 
ŞAHİN, “LOKOMATİF PROJELERİ KAZANDIRMALIYIZ”
Aksu’da bir şehir planlandığını kaydeden Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, “Şehirleşme planlamadan geçer, planlama bitmezse ne mülkiyet sorununu çözebiliyoruz ne de şehir oluşturabiliyoruz. Bu arada lokomotif projeleri de Aksu’ya mutlaka kazandırmamız gerekiyor. Aksu çayı ıslahı gibi lokomotif projeleri ilçemize kazandırdık. EXPO 2016 sayesinde raylı sistem, köprülü kavşaklar gibi önemli hizmetleri ilçemize getirdik. Hastane inşaatına başlandı. Aksu’da şehir oluşturabilmek için mevcut belediyenin gücünün üzerine çıkılması gerekiyordu. Bunun için de hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte hareket ederek Çalkaya sorunu gibi çözülemeyen sorunları çözdük.” diye konuştu. 
“HER MAHALLEYE HİZMET GÖTÜRDÜK”
Göreve geldiğinde ilçede 6 park bulunduğunu bunlara 54 yeni park eklediklerini ifade eden Şahin, “Aksu’da hiç kapalı pazar yoktu, biz 7 tanesini bitirip hizmete açtık. Kış aylarında bile asfalt çalışması yürütüyoruz. Her mahalleye hizmet götürdük. Yaptığımız çok iş var ama yapacak da çok iş var. Aksu’da zamanla yarışıyoruz. Umarım halkımızdan 5 yıllık görev süremizde geçer not almışızdır.” şeklinde konuştu. Konuşmasında Aksu’nun temelini attıklarını vurgulayan Başkan Şahin, “Büyük projelerimizi belli bir noktaya getirdik. Hacıaliler’de okullar bölgemizle eğitimde ciddi adımlar atıldı. O mahallemizde terminal ve spor kompleksi yapacağız. Gençlerimize sahip çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı. 
 

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.