1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 17 °C

SEÇİM İTİRAFÇISI

SEÇİM İTİRAFÇISI
Dün telefonuma bir görüntü düştü. Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal'ın 4.5 yıl yakın korumalığını yaptığını söyleyen Mahir Çağlar isimli birisi almış cep telefonunu, geçmiş karşısına yenilir yutulur cinsinden olmayan iddialarını sıralıyor. 

Bu kentte yaşayan birisi olarak ilk tepkim Ümit Uysal'a oldu. FETÖ/PDY üyesi Belediyeler imamı olarak tutuklandığı belirtilen  Erkan Karaaslan'ndan danışmanlık aldığından tutun da, yardımcısı Murat Kaya'nın eniştesine ait bir tekstil firması ile olan paralı ilişkileri, Devrim kök'ün eniştesinin firması ile yapılan para ilişkilerini, otellere çıkar karşılığı ruhsat verildiğinden örnekler vererek tüm iddialarını ortaya caf etmiş. 
Çağlar, üstü kapalı olarak belediyeyi denetleyen sayıştay denetçilerine de gönderme yaparak, konuşmasının alt metininde "Başka denetçiler gelsin bir daha kontrol etsin, UUUU neler çıkacak altından neler" demeye getiriyor. 
Bu iddiaların hepsinin ayrı ayrı araştırılması gerekiyor. Çünkü gerçekten bunlar uzun süreden bu yana konuşuluyor. Ümit Uysal'ın ismi yolsuzluk, FETÖ ile anılan bir belediye başkanı profili ile karşımıza çıkmaya başladı. Belediyedeki yolsuzluklar ile ilgili iddiaları  sağır sultan bile duydu. Bunların tek tek kesinlikle araştırılması gerekiyor. 

Eğer araştırmalardan bir şey çıkmaz ise Mahir Çağlar hakkında iftirada bulunduğu gerekçesiyle kendisine soruşturma açılmalıdır. 
Mahir Çağlar konuşmasının sonunda bu açıklamayı neden yaptığını da açıklama gereği duymuş. "4.5 yıl yanında korumalık yaptım. Son 8 ayda beni uzaklaştırdı. Ayrıca Yıldıray Sapan aleyhine bana tanıklık yaptırdı" diyor. Yani yine alt metinde "4.5 yıldır güllük gülistanlık geçiniyordum. Tekerime Ümit Uysal çomak soktu. Madem belediyeden gelen suyum kesildi. Bende bildiklerimi açıklıyorum. Ha bir de bana yalancı tanıklık yaptırdıydı" diye utanmadan açıklayıp, aklınca kendisine yeni seçtiği efendisi Yıldıray Sapan beyefendiye yanaşmaya çalışıyor. 
İşte siyasetin de, insanlığımızın da, vatandaşımızın da geldiği son durum budur arkadaşlar. 
Be Mahir Çağlar beyefendi! Yüzüne bakınca saçlı, sakallı, kelli felli ve isminden ise ünlü devrimci Mahir Çayan'ı anımsatsan da bir görüntün var. Ancak yukardaki hiç bir sıfatı hak etmiyorsun. Eğer senin maman kesilmemiş olmasaydı şimdi böyle çıkıp utanmadan yaptığın yalancı tanıklığı itiraf edermiydin?
Bu ülkenin normal insanı, ilk başta bu yapılanlara göz yummaz! Baktın bu işler oluyor, bunları önlemeye  gücünde yetmiyor, yapılan suçları neden adalete 4.5 yıldır bildirmedin? Neden yalancı tanıklığı kabul ettin? Madem öyle Yıldıray Sapan demek bu konuda masumdu ve sen masum bir insanı yalancı tanıklık ederek adli makamları yanıltarak adaletin önünde suçlu durumuna düşürdün.  
Ben olsam Yıldıray Sapan'ın yerine Mahir Çağlar hakkında savcılığa yalancı tanıklık yapmaktan suç duyurusunda bulunurum. Ayrıca sayın Yıldıray Sapan, bu adam 4.5 yıldır sayesinde maaş aldığı başkanını çok kolay satıyorsa, seni de hayde hayde satar. 
 

Bu haber toplam 2325 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.