1
  • BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • Antalya 26 °C

SİYASET KISA KISA

Teslime Tosun


Bu gün kısa kısa siyaset yazalım. 

Dün Alanya kaynaklı olarak ABB Başkanı Muhittin Böcek'in MHP'ye geçeceği sosyal medya geyiklerinden birisiydi. MHP İl Başkanı Sayın Hilmi Durgun'a WhatsApp'dan sordum bu iddiayı. Aynı yoldan cevap geldi, "Benim haberim yok. Sadece iddia" dedi.  

YORUMUM: Senelerdir şu başkanı CHP'den koparıp, geçiremediniz başka bir partiye vesselam. AK Parti olmadı, MHP. MHP olmadı, Gelecek Partisi, oda olmazsa Deva var. Parti çook  bu memlekette nasıl olsa. Gerçi bu dedikodularda olmasa ne yazacağız bilemedim. 

İYİ PARTİ'Yİ HATIRLADILAR 

Önce Büyükşehir Belediyesi'nde Muhittin Böcek tarafından ardı ardına İYİ Parti kontenjanlarına atama yapıldı. İYİ Parti Aksu Belediye Başkan adayı iken seçimi kazanamayınca aynı parti kontenjanından Kent Tarihi Tanıtım Daire Başkanı yapılan Durmuş Ali Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı olarak ataması yapıldı. Durmuş Ali Arslan'ın yerine ise Uşak'tan geldiği için İYİ Partililerin arasında adı ithal müdür'e çıkan İsmail Oskay ise Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı görevine getirildi. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal durur mu? O'da İYİ Parti Kurucularından Musa Ertugan'ın meclis üyesi oğlu Yusuf Emre Ertugan'ı Başkan danışmanı olarak atadı. 

YORUMUM: Öncelikle İsmail Oskay için söyleyeyim. 'Uşak Üniversitesinde sıradan bir memur iken birden bire, jet hızıyla ABB'ye önce müdür, bir yıl içinde de daire başkanı nasıl olunur'un kitabını yazabilir.  Aynı şeyi tersten yazalım. Nihat Kavşut gibiler de  İYİ Parti için, Antalya için 19 ilçede taban tepip, gecesini gündüzüne katarak, deli gibi çalışıp, hiç bir şey elde edememenin kitabını yazabilir. 

Yusuf Emre Ertugan için ise 'İlçe belediyelerinde başkan danışmanı' diye bir kadronun bulunmadığını biliyorum. Belki yanlış biliyorumdur. Ancak 'Hizmet alımı' ile danışmanlık hizmeti alabilir. Bu bilgiden kaynaklı hata varsa benimdir ama bu genç kardeşimiz için neye dayanarak ve nasıl bir kadro verilip, oda tahsis edildi çok merak ettim.  
Ümit Başkan yaptı şovunu yine, çaktı selamını İYİ Partiye 

KAŞ'DA NE OLDU ÖYLE? 

Bundan bir süre önce Antalya polisi bir soruşturma başlatmış. İçinde yolsuzluk, rüşvet gibi iddialarla ilgili veya buna benzer şeyler . Aralarında Kaş Belediyesinin AK Partili iki meclis üyesinin de olduğu 7 kişi üç gün kadar önce sabaha karşı gözaltına alınmışlar. Bunu da Ali Buldu'nun attığı twitlerinden öğrendik. 

Ertesi gün Kaş adliyesine çıkartıldığı bölüme kadar biliyorum. 

Sonrasında tutuklandılar mı, serbest mi bırakıldılar bilmiyorum. 
Kaş'ın Ak Partili Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın herhangi bir açıklamasını da görmedim. Ulutaş tam bir sessizliğe bürünmüş vaziyette. 

YORUMUM: Peki yarenler ne oldu Kaş'ta?  
Türkiye'nin en güzel sahillerine sahip Kaş'ta neler oluyor?
Bilen varsa bana ulaşsın

 

 

Bu yazı toplam 2648 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.