1
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 24 °C

Siyasetten gelişmeler

Siyasetten gelişmeler
Bu günlerde içim-dışım siyaset oldu. Yine kulislerimize siyasetten devam edeceğiz.

Gaye Doğanoğlu'nun Konyaaltı'nda şansı artıyor. Konyaaltı'lılar Gaye Doğanoğlu'nu acayip sahiplendiler.
Kadının bir duruşu var. Vizyon sahibi ve daha karşıdan gelirken bile o ağır vakurlu hali sizi ister istemez kendinize çeki düzen vermek isteği oluşturduğunu söylediler.  Konuştuğum herkesin ortak buluştuğu nokta oluşturduğu "Güven" hissi. 
Öncelikle biliyorsunuz Korkuteli Belediye Başkanı olarak atanan Hasan Ali İrban Saadet Partisinden aday olduğunu açıkladı. 
İrban'ı bilenler bilir, bilmeyenler için yazayım. AK Parti İl yönetim teşkilatı Bucak'lılar ve Korkuteli'ler olarak iki grubun ağırlığındadır. İrban ise Korkuteliler grubundan Kadir Sarıcalar'ın bacanağıdır. Hak-Yol grubundan olan ve Nur cemaatinin desteğini alan Hasan Ali İrban Cumhur ittifakı nedeniyle Korkuteli Belediye Başkanlığı MHP'ye bırakılınca yeni bir hareketle Saadet Partisinden seçime girdi. AK Parti eski İl Başkanı Rıza Sümer'inde yakın arkadaşı olan İrban seçimlerde bakalım çarpanı kaç olacak. 
DSP'de ise Büyükşehir için belediye başkan adayı için sayı  üçe çıktı. Birincisi biliyorsunuz Süleyman Evcilmen, ikincisi bir kamu kurumundan üst düzey bir bürokrat ve en önemlisi Antalya'da büyük ağırlığı olan, finans sorunu olmayacak iş insanı ve turizmci kimlikli birisi. 
En önemli gelişme Kepez'de. MHP'li eski belediye başkanlarından Mehmet Atay ve sanatçı Nihat Aslan bugün Ankara yollarına düştüler. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüşmeye gidiyorlar. DSP ve Mehmet Atay'ı pek yan yana getiremedim ama siyaset sen nelere kadirsin diyorum başka bir şey demiyorum. Ha unutmadan, daha önce CHP'den Garip Erdoğan'a destek veren Nihat Aslan, bu sefer yer değiştirdiler. Nihat Aslan DSP'den aday olarak çıkacak ve en büyük destekçisi Garip Erdoğan oluyor. Burada temel amaç HDP'nin Kepez'deki potansiyel oylarıdır.  MHP'li Mehmet Atay'a HDP'liler oy verir mi bilemem. Ama Nihat Aslan'a verecekleri kesin. 
Yıldıray Sapan var gücü ile DSP'den Muratpaşa adaylığı için bastırıyor. Ama Ümit Uysal'da boş durmayarak aday olmasını engellemek için o da çalışmalarına hız verdi. Sol cenah, özellikle kadın aday göstermeden Muratpaşa halkını kendi tebaasından hesapladıkları için ve bu yüzden kendi aralarında kavga ederken,  AK Partili Gökçen Özdoğan Enç bence aradan sıyrılıp çıkacak gibi görünüyor. Benden söylemesi Muratpaşa'de seçimler oldukça şenlikli geçeceğe benziyor. 
 

Bu haber toplam 2920 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.