1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • Antalya 21 °C

siyasi magazin

Teslime Tosun

 

KÖŞEBAŞI 

 

 

SİYASİ MAGAZİN HABERLERİ  

 

Bundan sonra haftada bir gün siyasi magazin, kulis bilgilileri paylaşmaya çalışacağım.  

 

Bu hafta Antalya siyasi kulislerde dönen magazinsel haberlerden bir potpori sunuyorum.  

 

MOBİLYACI SEVGİLİ KONTENJANINDAN İLÇE YÖNETİMİNE  

 

Birkaç ay önce Antalya’ya yerleşen bir hanımefendi CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kollarında yönetime seçildi. Herkes bu olayın şaşkınlığını yaşarken, kulislere yeni bir magazin haberi düştü. İddialara göre hanımefendiyi  ilçe yönetimine CHP’nin etkin, mobilya sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan sevgilisinin monte ettiği siyasi kulislerde konuşulan en önemli magazin haberiydi.  

 

 

FAİZ PARASINI KAPTIRAN AK PARTİLİ KİM?  

 

Geçtiğimiz günlerde  lüks araba satan en büyük oto galerilerinden birisinin sahibi olan Tuğrul E.’nin Antalya’lıların yaklaşık 73 milyon lirasıyla ortadan kayboldu. Siyasi kulislerde işin başka boyutu konuşuluyordu. Tuğrul E’nin arada tefecilik yaptığı, bir çok kişiden para toplayarak tefeye verdiği konuşuluyor.  İddiaya göre Ak Parti’nin önemli isimlerinden olan işadamı, Tuğrul E.’ye 20 milyon lira verdi.  Tuğrul E. partili işadamının 20 milyonu da dahil olmak üzere 73 milyon lirayla ortadan kayboldu. Bunun farkına varan partili işadamı galerideki birkaç lüks arabaya el koyduğu ama zararının karşılamadığı bu haftanın polis-adliye ve siyasi kulislerin magazinsel haberlerinden birisiydi.  

 

SIKLET FARKIYLA  

 

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti içinde yer alan 70 yaşlarında, en fazla 60 kilo olan partili kafayı çekip sosyal medyadan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer’e haddini aşan cümlelerin olduğu bir paylaşım yapar. Temizer’i çok seven ağır sıklet bir partili, yaşlı adamı bir meclis üyesine ait restoranta davet eder. “Gel sana harika kuru fasulye yedireceğiz” diye. Goca yörük kuru fasulyeyi duyunca dayanamaz ve saati sektirmeden soluğu restorantta alır. Ancak onu orada yaklaşık 100 kiloluk ağır sıklet partilimiz beklemektedir ve arkasını dönüp, kapıya doğru seğirtmesine rağmen yakalanır ve temiz bir dayak yer. Goca yörük şimdi her yerde “Benden 40 okka fazla. Üzerime düşse cırkanaam çıkacadı. Emme bende ümüğüne sarıldım. Zopayı yedim emme ümüğünü bırakmadım” diye konuşuyormuş.   

 

Gülmemek elde değil!  

 

Bu günkü magazinsel kulis bilgilerimiz bu kadar.  

Bu yazı toplam 4763 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.