1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • Antalya 13 °C

SKUT’tan Başkan Uysal’a ziyaret

SKUT’tan Başkan Uysal’a ziyaret
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Antalya’da farklı meslek gruplarından gönüllülerin kurduğu Suda Arama Kurtarma Derneği (SKUT) yönetim kurulu üyeleriyle buluşmasında, deniz dibi temizliği, arama kurtarma gibi alanlarda projeler konuşuldu.

Başkan Uysal’ın makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Hasan Milli, gönüllü bir oluşum olan SKUT’un kuruluşu ve amaçları hakkında bilgi verirken deniz dibi temizliğinden arama kurtarma ve eğitim faaliyetlerine yaptıkları çalışmaları Başkan Uysal’a paylaştı.

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, Muratpaşa’da dernek, vakıf gibi sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini önemseyen, farklı projelerde işbirlikleri kuran bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Uysal, bunun sürekliliğini sağlamak için Doğuyaka Mahallesi’nde hem Avrupa’nın en büyük sivil toplum örgütleri yerleşkesi hem de yenilik, inovasyon ve girişim destekleme merkezi olarak Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerini (ASSİM) inşa ettiklerini ve sivil toplum alanında projeler sürdürdüklerini belirtti.

Bu çerçevede SKUT’un faaliyet alanının Muratpaşa için de önemli olduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Güney sınırını Akdeniz’in oluşturduğu, 5 mavi bayraklı plaja sahip Muratpaşa’mızda deniz dibi temizliği gibi konularda faaliyet gösteren derneğimizle ortak projelerde buluşmak, bu projeleri gerçekleştirmek Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza değer katacaktır” dedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.