1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 18 °C

SON GELİŞMELERİ AKTARAYIM

SON GELİŞMELERİ AKTARAYIM
Antalya'da nereye gitsem siyaset konuşuluyor. Nasılsın iyimisin ardından N'oldu Ak Partiye diye soruyorlar. Ardından "CHP Ne yaptı öyle ya" sözleri geliyor. Elbette bunlar konuşulacak. Emin olun daha en az iki ay çevrilecek mavramız olacak.

Hemen kulislerde konuşulanlara geçeyim sizler için. Sıkı durun arkadaşlar kulislerden gelen bilgilere göre Büyükşehir Belediyesi Genel sekteri Av. Cansel Tuncer olarak belirlendiği neredeyse kesinleşti.


Bu arada ittifaklar sonucunda elbette çeşitli yönetimsel paylaşımlar oluyor.  ASAT yönetimi İYİ Partiye bırakıldı. ASAT İYİ Parti'li Hasan Subaşı'nın başında olduğu bir ekiple yöneteceği konuşuluyor. İlk olarak Fethi Yalçın ismi geçse de ASAT Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt'un Muhittin Böcek ve ekiple arası her daim iyi olduğu için Kurt ile yola devam kararı almışlar. 


HDP Her büyükşehirde olduğu gibi Antalya'da bir genel sekterer yardımcısı kadrosu istiyorlar.  Ayrıca Toptancı Hal ve şehirlerarası Otobüs terminali yönetimininde kendilerine bırakılması gerektiğini söyledikleri kulislere sızdı. 


HDP'lilerin ayrıca bir çok yerde kendi adamlarının göreve getirilmesi gerektiğinin altını çizerek Muhittin Böcek'i sıkıştırmaya çalışıyorlar. E tabi, seçim kazanıldı verilen sözlerin tutulması gerekiyor. 

Süleymancılar UKOME'den içeri girdiler bile. Demekki bundan sonra ulaşım Süleymancı cemaatinde. Hep beraber duayla ulaşımı sağlar, sorunları çözerler artık. 

Kepez'den meclis üyesi olarak yeniden Büyükşehir meclisine giren Mesut Kocagöz ise ANET için bastırıyor. Menderes Türel gibi bir kurta nasıl çalım attığını herkes biliyor. Siyasette 25 yılını başkanlıkta geçiren Muhittin Böcek herhalde bunların hesabını yapıyordur.  

Dosyası hayli kabarık olan Murtaza Tamyürek ise görevden alındığı Ekdağ'ın başına dönebilmek için bastırıyor. Muhittin Böcek başkana yörük ağzıyla uyarımdır. Ağrımayan başına çelgi istiyorsan Tamyürek'i o koltuğa oturtabilirsin. 

Veee en önemlisi Menderes Türel başkan tarafından görevden alınınca emekli olan Destek Hizmetleri eski daire başkanı İlyas Çopur, geri dönmek için seçime günler kala belediyeye dilekçe vermiş. İşte son duyduğum Çopur kulisine "Haydaaaa bu kadarı da olmaz herhalde" 

Şimdi diğer konuya bakalım Genel Sekreter Birol Ekici izine ayrıldı ve bakanlıktaki görevine dönmek istiyor. Sosyal Hizmetlerden sorumlu Sanem  Öztürk ise Antalya Valiliğine veya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne geçmek için çalışma içinde olduğu belirtildi. 

Kaynak Geliştirme istatistikler daire başkanı Ruhiye Sami ise  kulislerde "Ben Ak Partili filan değilim. Getirdiler çalıştım" diyerek görevinde kalmayı arzu ettiğini Böcek ve ekibine bildirmiş. 

Bu güne kadar bir çok başyarılı işlere imza atan genç yöneticilerden ANTTEPE Genel Müdürü Bahadır Yantaç ise istifa ederek kenara çekilmiş. 


Kepez Belediyesinden meclis üyesi olan ve aynı zamanda Festivaller Koordinatörü Dilaver Tanık görevinden istifa ederek kenara çekildi. 

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı İnanaç Argun, konuşmadım kendisiyle ama kulislerdeki gelen bigilere göre "Çalışırım Muhittin Böcek ile" demiş. 

Hürriyet Gazetesi eski temsilcisi Hayri Dizerkonca'nın ismi ise Basın danışmanlığı için geçiyor. Beyefendiliği ile tanıdığım Hayri Dizerkonca Muhittin Böcek'e çok şey katabileceğine inanıyorum. 


Ben bir şey diyeyim mi size, yukardaki tobloya göre CHP'lilere verilecek görev filan yer kalmadı. 

Bu haber toplam 3523 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.