1
  • BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • Antalya 18 °C

Stadyumda düğün töreni

Stadyumda düğün töreni
Döşemealtı Belediye Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Ahmet Şimşek’in kızı Şura ile İyi Parti Döşemealtı kurucu eski İlçe Başkanı Kazım Gedik Döşemealtı Stadyumunda düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, düğüne belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, belediye birim müdürleri, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan ittifak ortağı İyi Parti İlçe Başkanı Ali Özbey, belediye personeli, partililer ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte katılarak adeta gövde gösterisi yaptı.

İyi Parti Döşemealtı kurucu eski İlçe Başkanı Kazım Gedik ile Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şimşek’in kızı Şura Şimşek Döşemealtı Stadyumundaki düzenlenen görkemli düğünle evlendi. Döşemealtı Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şimşek törende çifte mutluluk yaşadı. Hem kızını evlendiren Şimşek aynı zamanda başkan vekili olarak kendi kızının nikahını kıydı. .

Kazım-Şura çiftinin nikah akdi için Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç davet edildi. Ancak Belediye Başkanı Genç, Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Belediye Başkan Vekili Ahmet Şimşek’e de küçük bir sürpriz yaparak vekalet verip nikahı gelinin babasının kıyması için sahneye davet etti. Şimşek kendi kızının nikah akdini gerçekleştirirken hem heyecanlandı hem de duygusal anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Turgay Genç, davetliler ile birlikte piste çıkarak oyun havaları eşliğinde oynadı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “ Bizim için çok önemli bir düğün. Hem yakın çalışma arkadaşım Meclis üyem Ahmet Şimşek kardeşimin kızının düğünü hem de ittifak ortağımız seçimlerde birlikte görev yaptığım Kazım Gedik kardeşimi evlendiriyoruz. Genç çiftimize bir ömür mutluluklar diler, ailelerini tebrik ederim” dedi.

Bu haber toplam 730 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.