1
  • BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • Antalya 26 °C

TAÇ GİYME TÖRENİ

TAÇ GİYME TÖRENİ
Bu gün Muhittin Böcek Başkanın mazbata törenine katıldım. Kalabalık bir törenle mazbatasını aldı. Hayırlı uğurlu olsun.

Burada halka ve belediye personelinden oluşan gruba bir konuşma yaptı. Konuşmasında seçim sloganını hatırlatarak “Sen-Ben yok, biz birlikte varız” dedi. İnşallah öyle olur.

Sayın Böcek görevi Genel Sekreter yardımcısı aynı zamanda Arapsulu yani hemşehrisi olan Bedrullah Erçin’den görevi devraldı. Muhittin Böcek, “Menderes Türel, ya şehir dışında ya da başka bir mazereti yüzünden görev devralma törenine katılamadı” demesiyle birlikte, Akaydın döneminde görevi devrederken Menderes Türel’e yuh çekenler yine oradaydı. Pek coşkulu olmasa da alkışlar ve arada yuh çekmeler de oldu ama çok kısa bir anda hemen toparlandı durum.

Törenden sonra koltuğuna oturmak için yukarı çıkarken, Büyükşehir Belediyesinin 3 kapısı birden vatandaşlar belediye binasının içine adeta hücum ettiler.

Bende kenardan kenardan, dedikoduları dinleyerek yürüyorum, bir vatandaş diğerine şöyle diyor. “Krallığı yıktık”

Hah işte sihirli kelimeyi buldu arkadaş. Krallığı yıktınız, yeni krallık kurarsınız artık. Bu kafadaki arkadaş herhalde mazbata törenini de “Taç giyme” töreni filan diye algılıyordur.

Sağa-sola tanıdıkları selam vere vere, kulisleri dinleye dinleye bende kalabalığın içinde içeri doğru girdim. Bir iki tanıdığa selam vereyim dedim. Aa bir baktım, belediyenin koridorlarında, odalarda elinde Türk bayrakları ile insanlar geziniyor. Çalışanlara filan bakıyorlar, geri dönüyorlar. Ne yaptıklarını anladıysam arap olayım.

Törende dikkatimi çeken bir başka konu ise, Akaydın döneminin üst düzey bürokratlarının hepsi grand tuvalet hazır olmalarıydı. Hepsi de görev bekliyor.

Muhittin Böcek koltuğa oturmadan önce yanı başında oğlu Gökhan ve ilk belediye başkanlığında yanında olan ayrıldığı eşi oğlunun annesi Havva Minta'nın da olması dikkat çekti.

Muhittin ve Havva çifti resmi olarak ayrılsa da Havva Minta eski eşinin bu mutlu gününde yanında olması nedeniyle bir "helal olsun"u hak etti.

KULİSLERE GELELİM

Eveet gelelim kulislere. Av. Cansel Tuncer’in Genel sekterer olması neredeyse kesin demiştim. Ama ufak bir pürüz çıkmış. Genel sekreterlik için 12 yıllık devlet memurluğu şartı varmış ve Sayın Tuncer’in

şartları oluşmadığı için genel sekterlik koltuğuna oturamamış. Ama yinede Başkan danışmanı gibi bir görev ile Muhittin Böcek’ten sonra ikinci adam Av. Cansel Tuncer’dir arkadaşlar. Bu böyle biline.

Basın-Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına, Böcek’in neredeyse 20 yıldır birlikte çalıştığı Konyaaltı Basın Müdürü Songül Zengin getirileceği belirtildi. Hayırlı olsun, Songül arkadaşım için sevindim.

Döşemealtı Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Engin Murat Özdemir ismini de yazın bir kenara.

ALİ ORHAN NE ETTİN SEN ABİ

Ali Orhan Lazoğlu’nu bilenler bilir. Muzip bir kişiliği olduğunu herkes biliyor. Dün sosyal medya hesabından sen kalk, “Yeni görevimden Allah beni utandırmasın” filan diye bir şey yazıp paylaşmış.

Ali Orhan ile konuşmadım bilmiyorum ama, böyle bir şey yaparak kesinlikle ama kesinlikle kafa buluyor. Ama Antalya’lıların altına yazdıkları yorumları okuyorum. Ben güldüm eminim Ali Orhan’da çok eğlenmiştir.

Kesinlikle bu gün telefonları hiç susmamıştır.

Bu haber toplam 3586 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.