1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 22 °C

TOPLANIN! KULİS GELDİ

Teslime Tosun

KÖŞEBAŞI

 

TOPLANIN! KULİS GELDİ

 

Öncelikle Ak Parti ile başlayayım konuya. Ak Parti Antalya il teşkilatı bildiğiniz üzere kongre sürecine girdi. Bununla ilgili olarak milletvekilleri İbrahim Aydın, Sena Nur Çelik; Atay Uslu duruma pek müdahil değiller. Kemal Çelik ise az biraz ucundan kıyısından girmeye kalkınca "Hop. Dur bakalım" denilmiş.

 

Teşkilatlara hakim olan Mustafa Köse, işi şansa bırakmamak için teşkilat dizaynına girişmek istemiş. Miş'li yazıyorum çünkü bunlar sadece kulis bilgileri. Bana söylenenlere göre önümüzdeki seçim sürecinde Mustafa Köse'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi bir hedefi var. İşte tam bu noktada Sayın Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile ters düşüyorlar.

 

Mustafa Köse ile Mevlüt Çavuşoğlu'nun arasına bu nedenle kara kedi giriyor. Alttan alttan devam eden gerginlik, artık partililerin önünde bile tartışma ile gün yüzüne çıkmış. Devamını getireyim.

 

Aynı gaye ve amaçla yani Büyükşehir Belediye Başkanlığı amacı ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de devrede. O da kendisine göre partiyi dizayn etme çabasında. Kendisine göre dizayn etmek zorunda çünkü temayül yoklaması diye bir olay var. Ve Tütüncü bunu garantilemek istiyor.

 

İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise artık Mehmet Çetinkaya ve "Bucaklılar" ekibinin yaptıklarını kaldırabilecek toleransı kalmamış. "Bunlar gitsin, ben kalayım o zaman size parti nasıl yönetilirmiş göstereyim. Bunlar yüzünden ben çalışamaz haldeyim" noktasında. Ki bunun bir örneğini geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında gördük. Yanında Kadın Kolları, Gençlik kolları vardı ama bucaklılar ekibinden hiç kimseyi yanına almadan basın mensuplarının önüne çıktı.

Menderes Türel ise bir kenara çekilmiş sadece seyrediyor. Hiçbir şekilde müdahil olacak en ufak bir harekette bulunmuyor. Yanına gelene "Hoş geldin" deyip, kahvesini-çayını içiriyor. Tek kelime kulis işlerine girmeden uğurluyor. (Türel'deki bu sessizlik bence bir şeylerin başlangıcı olabilir)

Mevlüt Çavuşoğlu, il başkan adaylığı için Gökçen Özdoğan Enç'in olmasından yana tavır koyduğu biliniyor. Hatta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu konuyu Türki Cumhuriyetleri toplantısı için Azerbaycan'da konuşacağı bilgisi geldi. Bilindiği üzere Erdoğan, Gökçen Özdoğan Enç'i seviyor. Milletvekili yapmadı ama siyasetten de uzaklaşmaması için genel merkezde çalışması için parti yönetimine aldı.

 

Şimdi gelelim Ak Parti Serik İlçesinde patlayan skandala. İçerisinde aşk var, aldatma var, siyaset var tekmili birden 10 ayrı dava dosyasında olması gereken her şey neredeyse sadece bunda var.

Normal şartlarda bel altı bu tür dedikodulara köşemde yer vermek istemem ama, bu artık ayyukaya çıktı. Herkesin de merak ettiği bir konu.

Kamuoyunda bilindiği üzere 6 yıldır Serik İlçe başkanlığını yürüten Hasan Kozan ile Partili A.O ile arasındaki aşk skandalı gündeme bomba gibi düşmüştü. A.O.'nun boşanma davası açan kocanın tüm ilişki iddialarını dava dosyasında ortaya caf edivermişti. Sadece Hasan Kozan değil, bir önceki eski ilçe başkanı Feridun Çelik ve bazı Serik'li esnafında adı geçtiği dava dosyasında iddiaya göre "Ahlaksız görüşmeler yaptığı" bir de kadın partilinin olduğu ortaya çıktı.

 

İki kadın partilinin ilçe binasında, seçim çalışmalarında, ev ziyaretlerinde ne gibi ahlaksız görüşmelere katıldılar, hangi fantaziler ile bir araya geldiler, ne yaptılar bilemiyorum. Ama merak etmiyor da değilim.

 

Ama size bir şey söyliyeyim. Ak Parti Serik ilçesinde patlayan aşk skandalı, bir zamanlar Kepez'de patlayan olayları bastırdı. Vallahi artık Kepez olaylarını konuşan yok. Varsa yoksa, Serik.

 

Bu arada Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ne yapıyor bileniniz varsa bana da anlatsın lütfen.

Bu yazı toplam 2642 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.