1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3326
  • Euro 34.9488
  • Antalya 16 °C

Türel’den öğrencilere motivasyon ve moral

Türel’den öğrencilere motivasyon ve moral
Antalya’da lise son sınıf öğrenicileri üniversite sınav stresini Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yunus gösterisi ve akvaryum gezisinde atıyor. Başkan Türel de gösterileri öğrencilerle izleyerek, moral veriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’da üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine kültürel ve sosyal etkinliklerle destek oluyor. Tiyatro gösterisi, akvaryum gezisi ve yunus gösterisi gibi aktivitelerle öğrenciler sınav stresinden uzaklaşıyor. Son olarak Antalya merkezindeki 7 liseden 800 öğrenci akvaryum gezisi ve yunus gösterisi ile moral depoladı. Başkan Türel, etkinliklere katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Öğrencilerin heyecan dolu günü yüzlerce farklı türden balığın bulunduğu akvaryumda başladı. Öğrenciler, dünyanın en büyük tünel akvaryumunda belgesellerden gördükleri birbirinden ilginç su canlılarını meraklı gözlerle inceledi. Ardından Dolphinland’da foklar, yunus ve beyaz balinanın muhteşem gösterisiyle keyifli anlar yaşadı.

Size imreniyorum
Gösterileri öğrencilerle birlikte izleyen Başkan Menderes Türel, öğrencilere seslenerek, “Üniversite sınavlarına hazırlanıyorsunuz. O yüzden sizlerin moralinizi yükseltmek, derslerinizdeki başarınızı arttırmak için biz de böyle bir armağanla size katkıda bulunmak istedik” dedi. Antalyalı gençlere imrendiğini ifade eden Başkan Türel, “Çünkü biz lise öğrencisiyken bizlere böyle sosyal programlar yapan, derslerdeki verimliliğimizi, başarımızı arttırmak için böylesine moral programları düzenleyen belediye başkanları maalesef yoktu. Sizin için son derece önemli bir yılda derslerinizde başarılı olabilmek için çok çalışmak lazım. Çok çalışıyorken mutlaka sosyal hayatınızı da iyi planlamanız gerek. Sizin bugün burada moralinizi yükseltmek, derslerinizdeki başarıyı arttırır. Ondan sonra da inşallah üniversite sınavlarında da en iyi neticeyi alıp, en güzel üniversitelere girersiniz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 3080 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.