1
  • BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • Antalya 15 °C

Tütüncü Kepez’in gönlünde

Tütüncü Kepez’in gönlünde
Geçtiğimiz yıl 1500’e yakın hemşehrisinin evine konuk olan Başkan Hakan Tütüncü, daha çok ilçe sakiniyle gönül köprüleri kurmak amacıyla ev ziyaretlerini 2020’de de ara vermeden sürdürüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesine değer kazandıran vizyon projeleri hayata geçirirken, hemşehrilerinin yanında olmayı da ihmal etmiyor.  Gönül belediyeciliğine önem veren Başkan Hakan Tütüncü, hatıralar biriktirmek ve gönül bağını güçlendirmek amacıyla ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret ediyor.
Başkan Tütüncü, sosyal medya ve mail hesaplarına gelen davet mesajı kapsamında akşamları, değişik mahallelerde ilçe sakinlerinin evlerine konuk oluyor. Siyasi bir ayrım gözetmeksizin yapılan ev ziyaretlerinde Tütüncü, misafir olduğu evlerde çay eşliğinde güzel bir sohbeti paylaşıyor ve taleplere çözüm üretiyor. Kepezliler de, akrabaları ya da komşuları gibi Belediye Başkanları’nı evlerinde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyor.

2019’da 1500 ev ziyareti
Samimi ve mütevazı bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde çocukları hediyelerle sevindiren Tütüncü, 2019’da, 1500’e yakın ilçe sakininin evine konuk oldu.  Tütüncü, daha çok hemşehrisiyle gönül köprüleri kurmak amacıyla 2020 yılının ilk ayı ile birlikte ev ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürüyor.
Yeni yılın ilk ev ziyaretini Göçerler Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Tütüncü, “2019’da birçok ev ziyareti yaptık. İnanılmaz güzel geçti. Çok güzel gönül köprüleri kurduk. Hatıralar biriktirdik, sevgimizi büyüttük. 2020 daha güzel olacak. Olmamız gereken yerde, hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tam da olmamız gereken yerdeyiz, Kepez'in kalbindeyiz.” açıklamasını yaptı.
“Temel belediyecilik hizmetlerini yapmak elbette önemli ama gönüller kazanabilmek ve gönüllerde yer edinebilmek daha çok önemli” diyen Tütüncü, “Günün her saati gönül kapılarını, bize tebessümle açan hemşehrilerimize kocaman bir gönül borcum olduğunu biliyorum. O borcu çok çalışarak ödemek için gecemi gündüzüme katıyorum.” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 719 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.