1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

Tütüncü'nün "Gül" ziyareti olay oldu

Tütüncü'nün "Gül" ziyareti olay oldu
Önceki gün Kayseri'ye giden ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına kurulan müzeyi ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün paylaşımları sosyal medyada olay oldu.

Yeni parti kurma hazırlıkları içinde oldukları için "Ümmeti böleceksiniz" diye suçlayarak hedefine aldığı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ali Babacan'ın yeni kurulacak partisine geçme hazırlığı içinde olduğu iddia edilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü için sosyal medyada hem öven, hemde ağır ithamlarda bulunulan yorumlarda bulunuldu. 

 

Yeni sosyal medya fenomeni haline gelen "Ankara kuşu" takma ismiyle sosyal medyada Ali Babacan taraftarı yayınlar yapması ile tanınıyor. "Ankara Kuşu"'nun sosyal medya paylaşımında önce "Ak Partili Kepez Belediye Başkanı siyasi kulislerde Erdoğan'ı eleştirmeye bile başlamış" olarak yaptı paylaşımını. Ankara Kuşu'nun yayının ardından ise Hakan tütüncü kişisel sosyal medya hesabından yaptığı ziyaretin fotoğrafını paylaştı.

Bunun üzerine Ankara kuşu, Hakan Tütüncü'nün bu paylaşımını alıp, "Ak Partililer yeni partiye geçmek için birbirinden esrarengiz yollar deniyor. Mesela bu arkadaş Abdullah Gül müzesini ziyaret etmekle başlamış" diye verdi. Tütüncü, Ankara Kuşu'hnun paylaşımına cevap olarak yeniden başka fotoğraflar ekleyerek "Geçmiş devlet Başkanları adına müze ve kütüphane inşası batıda eski bir gelenek. Bu geleneğin bizde de oluşmasının önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür borçluyuz. T.C. Cumhurbaşkanlığına bağla Abdullah Gül müzesine de ziyaret imkanı bulduk" diye paylaşımda bulundu.

Ankara Kuşu isimli sosyal medya fenomeni ise Tütüncü'nün bu paylaşımını "Yeni partiye geçmek için Abdullah Gül müzesini ziyaret eden Ak Partili Kepez Belediye Başkanı açıklama yapmak zorunda kalmış. Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmiş" dedi.

Bu paylaşımların altına ise onlarca olumlu ve olumsuz yorumlar geldi. Bazı kullanıcıların yaptıkları yorumlar ise özetle şöyle, "Kepez halkı Hakan Tütüncü'ye mi oy veriyor sanıyorsun? Şakacı seni?", "Hakan Tütüncü adam gibi adam ve Kepez için büyük nimettir. Ankara kuşu sende yavaş yavaş çirkefliğe ve iftiralara başladın" "Kuş sen gazeteci misin yoksa kapı dışarı edilenlerden mi? Kuyruk acısı seziyorum birazcık", "Hakanıma dokunma kuş. Küserim sana", "Antalya kepez belediye başkanı kendileri engellemiş beni. İyiki bir kasis yapın dedik", "Tutuklatsam mı acaba ben bunu yav", "Bu siyasiler yalamaya alışınca dur durak bilmezler", "Sonradan pişman olursa İbrahim Tatlıses müzesine gider herhalde", "İsteyen istediği yere gidebilir. Sonlara Yaşar Okuyan ve Abdüllatif Şener'den daha beter olacaktır" "Bugün kurulacak olan partiye yeni partiye karşı olanlar, yarın parti kurulduğunda yer kapmak için ilk önce onlar koşacak." Haber merkezi

Bu haber toplam 3026 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.