1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 33 °C

Tütüncü’ye Salı Grubu’ndan müze teşekkürü

Tütüncü’ye Salı Grubu’ndan müze teşekkürü
Sanayici ve iş adamlarından oluşan Salı Grubu, Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmetinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür mektubu gönderdi.

Salı Grubu üyeleri, geçtiğimiz hafta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün daveti üzerine Dokuma Fabrikası’nın idari binasında oluşturulan  ‘Bir Zamanlar Antalya Müzesi’ni gezmişlerdi. Bu gezinin ardından Salı Grubu, müze hizmetinden duydukları memnuniyeti bir mektupla dile getirdiler.
Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç ve üyeleri tarafından imzalanarak, Tütüncü’ye gönderilen teşekkür mektubunda şu görüşlere yer verildi: “Salı Grubu’na yaptığınız nazik davet sonrasında sıcak ev sahipliğiniz sayesinde 20 Kasım 2019 Çarşamba günü ailelerimizle birlikte unutulmaz bir ‘Antalya Müzesi’ gezisi yaptık. Müzenin resmi açılışı öncesinde, bizim için en ince ayrıntısına kadar planlandığını hissettiğimiz bu etkinlik, Kepez’in ve Antalya’nın sizin gibi bir yerel yöneticiye sahip olmasının sağladığı büyük faydaları bize bir kere daha gösterdi.

Dokuma duruşu, şehre örnek teşkil ediyor

Dokuma’ya, kol kanat gererek, Antalya’nın kültür mirasına sahip çıkan bu medeni duruş, şehrin ileri gelenlerine, aydınlarına ve sakinlerine örnek teşkil ediyor.
Bir kuyumcu titizliği ile oluşturduğunuz ‘Bir Zamanlar Antalya Müzesi’ şehrin tarihini yeniden inşa ediyor ve belleklerde kalıcı iz bırakıyor. Size, Antalya’ya yaptığınız bu önemli hizmet için şehrin sevdalıları adına teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun.”

“Her şey Antalya için”

Başkan Hakan Tütüncü de sosyal medya hesaplarında paylaştığı teşekkür mektubunun fotoğrafının altına; “Salı Grubu'nun tüm üyelerine gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. Şehir hepimizin ve her şey Antalya için…” notunu yazdı. Haber Merkezi

Bu haber toplam 865 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.