1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 17 °C

ÜÇ KONU

Teslime Tosun


TÜRKLERE SOYKIRIM

Hain terör örgütü PKK'lılar, ülkemizin çeşitli kentlerinden kaçırdıkları 13 vatandaşımızı  'Gara' dağında bir mağarada elleri arkasından bağlı, kafalarına kurşun sıkarak infaz ettiler. Mağara adamı bile diyemeyeceğimiz bu insan vücuduna girmiş yaratıklar ve işbirlikçilerine içim yanarak lanet okumaktan başka bir şey gelmiyor elimden. 

Dışardan-içerden birleşerek hainler PKK terör örgütü eliyle Türk ırkına karşı soykırım yapmaya çalıştıklarına inanıyorum artık. Eğer Türkiye Cumhuriyeti Devleti biraz zafiyete uğrasa, uluslararası alanda biraz tökezlesek bunlar toplu olarak soy kırıma başlayacaklarından emin olabilirsiniz. 

Ama unutulmasın ki, Türk ırkını bin defa öldürseniz, 1 milyon defa yeniden dirilir. Tarih her zaman bunu yazmıştır. 

KADIN BAŞARISI 

İstanbul'da yaşayan fotoğraf sanatçısı F. Dilek Uyar, sağlık görevlilerimizin ülkemizdeki Covid-19 salgınla mücadele çalışmalarını fotoğraf karelerine sığdırmış. Dünyanın en prestijli fotoğraf yarışması 'IPA Discovery Of Year'da yüzlerce fotoğrafçının çektiği binlerce fotoğrafların arasında  1.'lik ödülü aldı. 

Kadın ve fotoğrafçı gözü vizörden bakınca ortaya muaazzam fotoğraflar çıkmış. Türkiye'deki doktorlarımızın, hemşirelerimizin salgınla mücadele başarısını tüm dünyanın gözünün önüne sermiş. Gurur duydum. 
Fotoğrafları "IPA Discovery" sayfasından bakabilirsiniz. 


HİSARÇANDIR OLAYI VE AK PARTİ İL BAŞKANI

Antalya'nın en güzel ve çam ormanlarının olduğu bölge olan Konyaaltı-Hisarçandır'da kim oldukları bilinmeyen kişiler tarafından 2 bin 650 dönüm arazide yüzlerce çam ağaçları kesildi. İş makinalarıyla ormana dalan kimliği belirsiz kişiler için önce köylüler ardından CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk olay yerine gitti. 

Onur Duruk'a bir süre sonra CHP İl Başkanı Nusret Bayar'da katıldı. Bayar ve Duruk hem araziyi, hem kesilen çam ağaçlarının gömüldüğü alanları gezerek güvenlik kuvvetlerini ve devletin ilgili kurumlarını göreve davet etti. CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk "Bu insanların birilerinden güç almadan, sırtlarını birilerine dayamadan burada ağaç katliamı yapmaları, hazine arazisine el koymaya kalkışmaları mümkün değil" dedi. 

Kendilerini bu doğa katliamına karşı hiç vakit kaybetmeden olaya el koydukları ve köylülerin yanında oldukları için tebrik ediyorum. 


Bu arada beklenmedik bir şey yaşandı. 

Ak Parti Antalya İl Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Ethem Taş, doğa katliamını duyunca hemen olay yerine intikal etmiş. 

Hisarçandır'da il ve ilçe yöneticileriyle birlikte olay yerine gidip incelemelerde bulunup, ağaçların kesilmemesi için nöbet tutan köylülerin şikayetlerini dinlemiş ve kendilerine destek vermiş.  

Ha şöyle başkan..


Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum. "Olaya CHP'liler sahip çıkmış, biz gitmeyelim" dememiş. "Biz iktidar partisiyiz, şimdi oraya gidersek tepki çekeriz" dememiş, 'CHP'liler bu adamların sırtlarını güçlü bir yere dayadılar' diyerek "Bizi işaret etmiş olabilirler.  Belki bunu yapanlar Ak Partili olabilir" dememiş, "Biz vatandaşımızın, Antalya'nın ormanlarının yanındayız"  diyerek dalmış olaya. 

İbrahim Ethem Taş, Ak Parti'nin il Başkanı olarak Konyaaltı-Hisarçandır'lı vatandaşların yanında yer alarak doğa katliamı yapanların karşısına dikilmiş oldu. 

İşte doğru siyaset budur. 
 

NOT: Hisarçandır'a ben gitmedim ama olay yerine giden CHP ve AK Partililerin hiç birisinin ağızından doğa katliamı yapanların kimliklerine yönelik en ufak bir ipucu bile vermediler. Ama köylüler de, her iki partililerde onların kim olduklarını az çok öğrenmişlerdir. Bence o ağaçları kim katlettiyse  kimlikleri ifşa edilmeliydi. 

 

Bu yazı toplam 3475 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.