1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 31 °C

UYSAL'A DEĞİL, FETÖ'YE OY VERİRSİNİZ!

UYSAL'A DEĞİL, FETÖ'YE OY VERİRSİNİZ!
Demokratik Sol Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Yıldıray Sapan. Muratpaşa Belediyşe binası önünde yaptığı basın açıklamasında CHP'ye oy verecek vatandaşlara seslenerek "CHP'ye değil FETÖ'ye oy verirsiniz" dedi.

Belediye binası önündeki demir kapıların kapalı olması nedeniyle merdivenlerde, polisin güvenlik önlemleri arasında açıklamasını yapan Sapan, Muratpaşa'nın adının FETÖ ile anıldığını öne sürdü. Sapan, “Seçilirsem Muratpaşa'nın adını değiştirip Adalya yapacağım" dedi.

Yıldıray Sapan, CHP'de çok tuhaf olaylar yaşandığını ileri sürerek, "CHP'nin 6 okunun kırıldığını ve parti içindeki laiklik anlayışının ortadan kalktı.CHP'ye devşirme adamlar gelmeye başladı. FETÖ'den adamlar gelmeye başladı. Atatürk'e 'kefere' diyen adamlar gelmeye başladı. Kamu kurumuna mescit yapan adamlar gelmeye başladı" dedi.

UYSAL'A SORU: 160 BİN LİRA FETÖ'YE HİMMET PARASI MI?

CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve FETÖ suçlamasıyla tutuklanan Erkan Karaarslan para aktarılıp aktarılmadığını soran Yıldıray Sapan, "Kıbrıs'ta buluşularak FETÖ'nün belediyeler imamı olarak bilinen Erkan Karaarslan'dan danışmanlık alıyorlar. FETÖ tutuklusu Karaarslan'a 160 bin lira aktarılıyor. Bu para neden aktarıldı? Bu para himmet parası mıdır? Benim iddialarımın altı doludur. Beni dava açarak yıldırmaya çalışsa fayda etmez. ben antremanlıyım. adliyelerde 30-40 davam var" dedi.

 

FALEZ A.Ş FETÖ İÇİN KURULDU

Belediyenin şirketi olan Falez A.Ş.'nin de neden kurulduğunu anlamadığını söyleyen Yıldıray Sapan, şirketin FETÖ için kurulduğunu ve ihaleler yaptırdığını iddia etti.

FETÖCÜLER DE SENDE GİDECEKSİN ÜMİT UYSAL

 

Muratpaşa Belediyesinin adını Adalya olarak değiştireceğini söyleyen Yıldıray Sapan, Ümit Uysal'a seslenerek “Hiç kimse senden memnun değil. Çalışanlarını azarlayıp küfrediyorsun. Bunların hepsi düzelecek. Yüzde 35 zam yapacağım. Herkes yetkili olacak. Herkesin sağlığıyla tatiliyle ilgileneceğim. Personelimi tatile göndereceğim. Morali bozuksa gelmesin işe, evinde dinlensin. FETÖ'cüler gidecek, sen de gideceksin Ümit Uysal. Ümit Uysal'a oy verenlerin FETÖ'ye oy vermiş olacaklardır" dedi.

Haber Merkez

Bu haber toplam 3491 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.