1
  • BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • Antalya 19 °C

Vali Yazıcı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Vali Yazıcı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Antalya Valisi Ersin Yazıcı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Yazıcı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği, Anadolu’nun ebedi yurdumuz olarak bir kez daha tescillendiği büyük zaferimizin 99’uncu yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ tarihimize damgasını vurmuş eşsiz bir kahramanlık örneğidir. 26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 30 Ağustos tarihinde kesin zaferle sonuçlanmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!’ emriyle düşmanın ayak izleri vatan topraklarından silinmiş ve Türk Milleti bağımsızlığından ödün vermeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Milletimiz, bu zafer ile ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, zor koşullara ve imkânsızlıklara rağmen hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini; millî birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür ve bağımsız bir şekilde yaşayacağını ispat etmiştir.

Bu zaferi bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ve canları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!”

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.