1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 19 °C

YUMRUĞU YEDİLER

Teslime Tosun

 

 

Dün CHP eski İl Başkanı Sayın Nusret Bayar'ın görevden alınması üzerine yaptığım değerlendirmeye, sosyal medya, mail ve telefonla bir çok yorum geldi. 

Bunlardan en ilginçlerinden birisi  CHP'li eski meclis üyesi Recep Tokgöz'e aitti. Sayın Tokgöz, CHP'lileri fırçaladığımı kast ederek "Eline sağlık yine pırıl pırıl etmişsin. Allah'tan reisin adamları uyumaya devam ediyorlar. Benim anlamadığım bu beceriksizler başkanvekilliğini nasıl aldılar? Yine içeriden yardım almasalar bunu beceremeyecekler" şeklindeydi. 

Sosyal medyada cevap verdim ama burada daha geniş şekilde yeniden ele almak isterim. Zira CHP'li sayın Recep Tokgöz'ün nezdinde bir çok CHP'ye gönül vermiş partililer aynı kanı üzerinde yürüyorlar.  Yani şimdiki Ak Parti İl Başkanı ve yönetimi hakkında beceriksiz olarak düşünüp, kendilerince küçümsüyorlar, önemsizleştiriyorlar. 

Ve kendi yarattıkları bu algıya inanıp, "Ak Partili birisi başkanvekilliğini kaptı. Bunların alayı beceriksiz ve bu beceriksizlikle bunu nasıl yaptılar. Kesin bizim partimizdeki çok büyük zekalı birileri onlara yardım etmiştir canıııım. Yoksa yani, olacak iş mi?" 

Sayın Tokgöz'ün bu olaydaki yorumunun satır arası ve türkçesi budur arkadaşlar.  

Ak Parti İl Başkanı Sayın İbrahim Ethem Taş, babası gibi şahin siyasetçi değil. Onun siyaset tarzı suhuletle ve nezaket çerçevesinde gidiyor. Ama Sayın Taş, tek başına o partiyi yönetmiyor. İl yönetimini kast ediyorum. İçlerinde, kendi alanlarında çok iyi yetişmiş bir çok meslek grubundan insanlar var.  Ayrıca son olayda da görüldüğü gibi Sayın Taş, siyasette oyun kurma becerisini de çok iyi göstermiş oldu.

İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve yönetimi uyurken, bu beceriksizlikle ABB'den başkanvekilliğini kaptıysa, oyunu kurup, Millet İttifakındakileri oynatıyorsa, bir de uyanırlarsa vay halinize o zaman. 


DÖŞEMEALTI'NDA DA BAŞKANVEKİLLİĞİ AK PARTİYE GEÇTİ 

Belki haberiniz yoktur, onu da ben söyleyeyim. Beceriksiz ve uyuyan olarak tanımladığınız Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve  ekibi Döşemealtı İlçesinde de Belediye Başkan vekilliğini Ak Partiye geçirdi. 
Döşemealtı'nda başkanvekili artık Ak Partili Cevat Yanar. Encümenlerin çoğunluğunu da kazandı. 

Yatın-kalkın reisin adamları uyanmasın, yoksa haliniz perişan. 

CHP'LİLERİN GENEL HANDİKAPI 

İşte  CHP olarak yıllardan bu yana en büyük hatanız burada başlıyor. Rakibiniz partiyi ve partilileri küçümsemek. 

Bazı CHP'liler olarak size oy vermediği gerekçesiyle insanları küçümsediniz. En okumuş siz, en iyi bilen siz, en vatansever siz, en zeki siz,  en, en,  en her şeyin en eni  sizsiniz. Tıpkı bazı Ak Partililer gibi bazı CHP'lilerin kibirlerinden burunları yere düşse almayacak derecede. 

Size oy vermediği gerekçesiyle köylüyü akılsız, sıradan vatandaşı cahil, işadamını yiyici, gazetecileri yandaş olarak yaftalıyorsunuz. Böyle kategorilediğiniz vatandaştan oy isterken bile dövecekmiş gibi, parmağınızı sallıyorsunuz. 


Bazen saf olmak, beceriksiz olmak veya öyle görünmek çok iyidir. Mecazi anlamda kullanıyorum. Karşınızdaki kişi gardını indirdiği anda yumruğu yapıştırırsınız. 

CHP'de Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Döşemealtı Belediyeleri şu anda Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'tan yumruğu yemiş vaziyetteler. 

Geçmiş olsun. 

Bu yazı toplam 3283 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.