1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

AÇIKLAYACAKSANIZ AÇIKLAYIN

AÇIKLAYACAKSANIZ AÇIKLAYIN
Belediye Başkan adayları açıklanacak ya. Aday adaylarını bırakın vallahi ben bile gerildim.

Tüm aday adayları günlerdir resmen acı çekiyorlar, perişan oldular eyy parti yetkilileri. Kimisi "Düğün evinin defçisi, ölü evinin yasçısı" misali, mezarlık ile düğün salonları arasında mekik dokuyor. Kimisi rüyasında kendisini başkan görüyor. En ağır başlı diyeceğimiz aday adayı bile seçmene şirin gözükeceğim diye atmadığı takla kalmıyor. Bazıları durumu ilerletti, şaklabana döndüler. Kimisi parti yetkilileri, bakanlar, genel başkan yardımcılarına ulaşabilmek için olmadık şeyler yapıyorlar. Bir tanesini biliyorum etkili ve yetkili icra başında olan bakan beyin, oğlunun flört ettiği kızın ailesini bulup onlarla temas kurmaya çalışıyor.

Yazıktır bu kadar aday adayına. Bakın buraya yazıyorum. Hemen hepsinin neredeyse psikolojisi bozuldu. Telef olacaklar gözümüzün önünde. Bu kadar insana yazık değil mi? Açıklayacaksanız açıklayın artık!

CHP ŞAŞIRMA-SABRIMIZI TAŞIRMA!

Bu sloganı çok severim. Çoğunlukla da CHP'lilerden duyardım bu sloganı. yeri geldi şimdide ben atmış oldum.

Gelelim ciddi mevzumuza.

AK Partinin hiyerarşisi farklı. Bu gün onlara bir şey demeyeceğim. Çünkü onlarda kadın aday çıkartabilmek için ha bire dengeler, partililer, seçmen denklemini yapıp duruyorlar.

Ama ya CHP ne yapıyor?

Dünyanın ilk kadın belediye başkanı olan Perge'li Plancia Magna'dan bin 800 yıl sonra bir kadın belediye başkanı çıkartın da ön dişimi size feda edip, kırayım. Geçenlerde yazdım dünyanın ilk kadın belediye başkanını çıkartan Antalya'da tam bin 800 yıldır kadın belediye başkanı yok. Siz seçilecek bir yere kadın aday koyun da tarihe geçin be hemşerim.

Alın elinizin altında Av. Figen Çalıkuşu var. Sizin sevmenize gerek yok. Saygı duyun yeter. Halk zaten seviyor Çalıkuşu'nu. Ama tabi uyanıklık yapıp "Antalya'da oy potansiyelimiz artsın ama bu kadın da belediye başkanı seçilmesin" diye Kepez'den aday göstermeye kalkarsanız o zaman yine bu halkın vebali sizin iki yakanızda olacaktır. Sizin parti iç işlerinize karışacak değilim ama koyun Muratpaşa İlçesine. Zaten orada meclis üyeliği yapmış birisi. Muratpaşa'daki o yerlerde sürünmeye başlayan oy oranlarınız var ya, tavan yapmazsa gelin o zaman konuşun. (Bizim oy depomuz zaten Muratpaşa. Kimin olduğu önemli değil" diye bik bik bik konuşmayın. Son Ümit Uysal'ın girdiği seçim sonuçlarını ve bir öncesi seçim sonuçlarını alın önünüze koyun görürsünüz nasıl yerlerde süründüğünüzü. Kaybediyorsunuz Muratpaşa'yı haberiniz yok.

Alın Sebahat Çevik'i. Koyun Konyaaltı'na. Bakın ne olacak seyredin. Ben sosyal medyada, Konyaaltı'nda oturduğum için konuşulanları duyuyorum. Gelen seçimlerde ne olacağını az çok görüyorum.

Alın Cansel Tuncer'i, koyun aday olarak bakın Konyaaltındaki oylarınız nasıl zıplıyor. Çünkü Tuncer zaten Konyaaltında uzun yıllardır çalışıyor, sistemi biliyor, insanları tanıyor, neler yapılacağını, eksikleri, fazlalıkları biliyor. Verin işin ehline.

Tutturmuşlar bir Semih Esen. Kardeşim Semih Esen'i Konyaaltına aday adayı gösterterek neyin intikamını alıyorsunuz. Ben söyleyeyim. Milletvekili seçim sıralamasında Semih Esen'in ismini gören Muhittin Böcek'in müdahalesi ile Esen çıkartılmış, yerine Cavit Arı getirilmişti. Şimdi güya uyanıksporlar bunun siyasi intikamını Semih Esen'i Konyaaltı Belediyesine aday göstererek Böcek'ten intikam alacaklar öyle mi?

Semih Esen'in oy potonsiyelini söylermisiniz bana. Sayın Esen'e karşı filan değilim yanlış anlaşılmasın. Adliyeden tanırım ve son derece nezaketli birisi olarak bilirim. Ama bana söylesenize Esen'in Konyaaltına aday adayı yapmanın mantığını.

Konyaaltın'ı da kaybediyorsunuz eyy CHP'liler haberiniz olsun.

Böyle giderseniz siz anca Döşemealtı'nı alır oturursunuz yerinize. Ha Döşemealtı'nı da nasıl kazanırsınız onu da söyleyeyim. AK Parti karşınıza yanlış bir aday ile çıkarsa o zaman kazanırsınız

Kalın sağlıcakla
 

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.