1
  • BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Antalya 24 °C

ADAMLAR ÇALIŞIYOR

Teslime Tosun

Bayramla birlikte sosyal medya ve genel olarak gördüklerimi sizlerle paylaşmak isterim.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, seçimin hemen ardından yerel seçimleri hedef göstererek “İstanbul, Ankara, Antalya gibi illeri yeniden kazanmamız lazım” diyerek start verdi.

Ak Parti’li milletvekilleri, il başkanı Ali Çetin ve ekibi partideki bayramlaşmanın ardından, bayram boyunca hiç yerlerinde durmadılar. Belki ailelerine bir gün ayırdılar ama sonraki günlerde deli gibi sahada çalışmaya devam ettiler.

Dün yine Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yle birlikte Kepez bölgesinde toplantılar yapmışlar, vatandaşı toplamışlar sorunları dinliyorlardı.

Ak Partililer genel seçimlerden çıktıkları zaferle psikolojik üstünlüğü ele geçirip, moral seviyelerini yükseltmişler. Bu moralle adamlar startı almış, belediye başkan adayı kim olursa olsun, umurlarında değil, partisinin kazanması için çalışıyor kardeşim.

Ana muhalefet partisi CHP ve İyi Partililerin sahada esameleri okunmuyor, yoklardı.

CHP’nin vekillerinden bir-ikisini gördüm bayramlaşma için partiye gelmişlerdi. İyi Partiye vekiller bile gitmemiş! Basına geçtikleri fotoğraftan görüyorum, bayramlaşmaya bile 40-50 kişi gelmiş.

CHP'nin yeni seçilen vekillerini Cavit Arı hariç, götürün Masa dağının, oralara bir yerlere, Allah camisinin ara sokaklarına bırakın, vallahi yollarını bulup, şehir merkezine gelemezler. O kadar şehirden bi haberler!

İyi partiyi geçiyorum. Antalya’da parti tabanını neredeyse sıfırladılar. Emek emek bir araya getirilen partililer, partinin adını anmaz oldu. Mehmet Başaran gibi bir ismi bile istifa ettirmeyi başardılar.

CHP’de ise parti tabanı ‘Değişim’ diye afedersiniz bir yerlerini yırtıyorlar. Ama bakıyorsunuz senelerdir ilçe başkanlığı koltuğuna yapışmışlar, Kepez’den Önder Kurnaz ve Döşemealtı’ndan Reşit Doğan hariç yeniden ilçe başkanlığı koltuğunu kaptırmamak için sahada çalışıyorlar.

Yerel seçimler?

Önemli mi?

Onlar ilçe başkanlığı, il başkanlığı koltuğu için sahada çalışıyorlar.

Nuri Cengiz başkanımızı sahada en son hangi çalışmanın içinde gördünüz?

Sonra Ak Parti kazanınca suçu millete atıp, “Amaaan bu cahil millet için çalışmaya değmez. Ekonomik kriz, kaçak mülteci yabancılar, vergiler, laiklik umurlarında değil, bakın yine Ak Partiye oy veriyorlar” diyorlar.

Bunu da geçiyoruz, Büyükşehir’e seçtikleri kendi belediye başkanlarını beğenmeyip, “Muhittin Böcek’i yeniden aday göstermesinler. O’nu aday gösterirlerse çalışmam” diyenlere ne demeli?

Ya hu seçimi kazanabilmek için başka seçeneğiniz var mı?

Genel seçimlerde Antalya’lı bile olmayan vekil adaylarına, Deva Partili, Saadet Partili milletvekili adaylarına bile gıkları çıkmayanlar, Muhittin Böcek ismini duyunca yerlerinden zıplıyorlar.

Saadet Partili aday için sahada kadın seçmenin, kadın vekil adayının namahrem diye elini sıkmayan partililer ile çalışmayı içlerine sindirdiler, senelerin CHP’lisi Muhittin Böcek’i içlerine bir türlü sindiremediler.

 

Bakın böyle yazınca beni Ak Partili ilan etmekten vazgeçin ve şapkanızı önünüze alıp azıcık düşünün.

Ak Partililer “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Menderes, Mustafa, Mevlüt, Hakan olmuş isim önemli değil. Biz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız” diye bayram öncesinden startlarını verdiler ve sahaya inip tam pres yaparak çalışmaya başladılar.

CHP’de ise koltuk kavgasından, “aday bi belli olsun da” söyleminden öteye gitmeyen iç çekişme nedeniyle sahada çalışmanın Ç’si bile yok.

ABB Başkanımız Muhittin Böcek ise parti içindeki çekişmeden uzak ama belediyedeki alt kadro nedeniyle sıkıntıları çok büyük.

Hiç kimse bunları ABB Başkanı Muhittin Böcek’e anlatmıyor galiba. Her şeyi güllük-gülistanlık mı gösteriyorlar desem, yılların siyasetçisi Muhittin Böcek bu, daha yolda yürürken bile ters giden işleri şıp diye anlar.

Ama bir kez daha ben yazayım. Zira yerine gelmeyen işlerden dolayı vatandaş sıkıntı çekiyor.

Seçim yaklaştığı için en alttan, en üste kadar belediye personelinin üzerine değişik bir ukalalık yerleşmeye başladı. Çalışma hak getire!

Her iş sadece göstermelik, idarelik yapılıyor.

Kafasına göre “Kafa izni” dedikleri idari izinleri alan gezmeye gidiyor. Müdür Ak kadro, personel ak kadro! Öğleden sonra belediye binasına bir girin, personelin tatlı molasını duydunuz mu hiç?

Çok açık ve net yazayım.

Böyle devam ederseniz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ak Partiye hayırlı-uğurlu olsun!

Bu yazı toplam 2863 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.