1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 21 °C

AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE’DEN YENİ YIL MESAJI

AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE’DEN YENİ YIL MESAJI
AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE’DEN YENİ YIL MESAJI

AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE’DEN YENİ YIL MESAJI

 

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere yeni yılın esnaf ve sanatkarlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak; “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve Antalya’mız için bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere yayınlamış olduğu yeni yıl mesajında;

Takvim yaprakları 2024 yılını göstermeye başlarken yeni yıla yeni umutlar ve yeni hayallerle giriyoruz. Geçtiğimiz yıldan edindiğimiz bilgi, birikim ve tecrübelerle, kazandığımız deneyimlerden de yola çıkarak geleceğe azim ve kararlılıkla bakıyoruz.
2024 yılında esnaf ve sanatlarımızın daha çok ürettiği, daha çok kazandığı, alın terinin ve emeğinin karşılığını hakkıyla aldığı bir yıl olmasını diliyor, daha da güçlü bir Türkiye yolunda hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz.
Bizler Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak biz büyük bir aileyiz. Antalya gibi önemli bir kentte üretimin, ticaretin ve güvenin sembolü olarak ilerlemekten çalışmaktan gurur duyuyoruz. Üzerimizde büyük bir esnaf camiasının sorumluluğu var. Attığımız her adımda esnaf ve sanatkarlarımızın yararını gözetiyoruz. AESOB çatısı altında yaklaşık 104 bin esnaf ve sanatkarımızla hep birlikte Ahilik kültürünün 800 yıllık geleneğini yaşatmanın onurunu yaşıyor, bu bilinç ile hareket ediyoruz. Üyelerimizden aldığımız güç ve destekle her daim ileriyi hedefliyoruz. İşte bu kararlılıkla ilerleyip gelecek yılda yapacağımız faaliyetleri ve yeni projelerimizi şimdiden planlıyoruz. Bu zamana kadar ne yaptıysak hep esnaf ve sanatkarımız için yaptık, Antalya’mız için çabaladık. Buralara hep birlikte geldik, hep birlikte başardık.
Biz bir ve beraber olduğumuz müddet aşamayacağımız hiçbir engel yok.
Bu yeni yılda da ve bundan sonrası için de birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırarak başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere Antalya’mız için, ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Diyerek
2024 Yılına yeni proje ve hedeflerle girdiklerini belirtti.

 

Başkan Adlıhan Dere; “2024 yılının depremlerin, afet ve felaketlerin olmadığı, savaşların yaşanmadığı, barış ve huzur dolu bir yıl olması temennisiyle; başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere Antalya’mızın, hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını
en içten duygularımla kutluyorum. Umarım bu yeni yıl ülkemizde üretimin ve ticaretin
daha çok arttığı, milli ekonomimizin geliştiği, ülkemizin daha da kalkındığı başarılarla dolu güzel bir yıl olur. Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bereket,
esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum.

2024 Yılı tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Herkese mutlu yıllar dilerim.” Diyerek iyi dilek ve temennilerini ifade etti.

 

 
Bu haber toplam 237 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.