1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

AKSU CUMHUR İTTİFAKINDAN BİRLİK, BERABERLİK MESAJI

AKSU CUMHUR İTTİFAKINDAN BİRLİK, BERABERLİK MESAJI
AK Parti Aksu İlçe Başkanlığı Cumhur İttifakı Kaynaşma Yemeği düzenledi

Yemeğe, AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Pınar Uğur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, AK Parti ve MHP meclis üyesi aday adayları, her iki partinin yönetimi ve mahalle başkanları katıldı.

 

AK Parti Aksu İlçe Başkanlığının organize ettiği Cumhur İttifakı Kaynaşma Yemeğinde konuşan MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, iki partinin kutlu bir yola çıktığını kaydetti. Bulut, “Seçimleri kazanmak için gece gündüz çalışacağız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Amacımız Aksu’da Halil Şahin’i, Büyükşehir’de Menderes Türel’i kazandırmak. Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmayacağız.” dedi.

CEBECİ, “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALIYIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ise konuşmasında herkesin önemli bir görevi bulunduğunu açıkladı. Cebeci, “Bize düşen görev çıkmış olduğumuz bu yolda amacımızı unutmamak. Amacımız hizmet etmek üzere çıkmış olduğumuz yolda belediyeyi kazanmak. Sizden tek ricam adayımız Halil Şahin’e destek olarak zafere ulaşmak. Birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışmalıyız.” diye konuştu.

ŞAHİN, “HİZMETLERİMİZ GEÇMİŞLE KIYASLANAMAYACAK KADAR ÇOK”

Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin ise kaynaşma yemeğinde, oluşturulmaya çalışılan algı operasyonlarına değinerek bu tür konulara dikkat edilmesini istedi. Şahin, “Tarım üzerinden, çiftçi üzerinden siyaset yapmak kolay. Çiftçi olmazsa olmazımız, çiftçi üzerinden ucuz siyaset yapılmamalı. Gönül istiyor ki siyasette biraz daha ayakları yere basan açıklamalar yapılsın. Komisyoncu kalkacak, hal kalkacak yaygarası yapıyorlar, ikisi de kalkmaz.” şeklinde konuştu. Aksu Belediyesi olarak gücünün üzerine çıkarak birçok hizmet yaptıklarını

vurgulayan Şahin, “Geçmişle kıyaslanamayacak kadar çok hizmet yaptık. 25 yıllık sorunları çözdük, mahallelere has yasal düzenlemeler yaptırdık. Önümüzdeki bir aylık süreci iyi değerlendirelim, çok çalışalım” dedi.

SAMANİ’DEN ÖNEMLİ TAVSİYELER

AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani siyasette tanınabilirliğin ve tanımlanabilir insan olmanın önemine değindi. Samani, “Siyasette kişi çizgisini bozmamalı, kendisini tanıyanları hayal kırıklığına uğratmamalı. Buna manevi miras diyoruz. Siyasette hiç kimseye maddi miras kalmaz, maddi bir şey için siyasete gelmek isteyenler varsa hiç gelmesin.” diye konuştu. Samani, 31 Mart’tan sonra Cumhur İttifakı’nın kenetlenmeye devam edeceğini ve Aksu’ya çok daha güzel hizmetler yapılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1611 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.