1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 20 °C

Alanya Belediyesi mesleki yeterlilik ve iş güvenliği eğitimlerine devam ediyor

Alanya Belediyesi mesleki yeterlilik ve iş güvenliği eğitimlerine devam ediyor
Alanya Belediyesi, çalışmalarda verimliliği artırmak ve personelin iş güvenliğini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla verdiği eğitimlere devam ediyor.

Alanya Belediyesi, çalışmalarda verimliliği artırmak ve personelin iş güvenliğini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla verdiği eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Mesleki Yeterlilik ve İş Güvenliği eğitimi, şantiyelerde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıllarda Alanya Belediyesi ile Mesleki Yeterlilik Kurumu'nca yetkilendirilmiş firma tarafından düzenlenen eğitim neticesinde başarılı olan belediye işçilerine, Avrupa Birliği'ne bağlı ülkelerde de geçerliliği ve denkliği bulunan mesleki yeterlilik belgeleri verilmişti. Her yıl şantiyelerdeki personellerin bilgilerini tazelemek, yeni işe başlayan personellerin yeterlilik eğitimlerinin tamamlanması adına eğitimler verilmeye devam ediyor.

"Personelimizin sağlığı önceliğimizdir"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel eğitimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmanın ilk şartı personelin kişisel gelişimlerine yatırım yapmaktır. Bu amaçla personelimize yaptıkları işlerin vasfına yönelik olarak çeşitli konularda eğitimler veriyoruz. Personelimizin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alması oldukça önem arz ediyor. İş kazalarını ve mesleki hastalıkları önlemek için herkese bir takım sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluk bilinciyle amacımız bu tür eğitimlerle personelimize sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak ve hizmetlerin en verimli şekilde devamlılığını sağlamaktır. Personelimizin sağlığı önceliğimizdir" dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.