1
  • BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • Antalya 15 °C

Alanya’da Kızılkule’nin 800. yılında 800 öğrenci aynı anda kitap okudu

Alanya’da Kızılkule’nin 800. yılında 800 öğrenci aynı anda kitap okudu
Antalya'nın Alanya ilçesinde, Kızılkule'nin 800. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Kızılkule'nin 800. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. 62. Kütüphane Haftası kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlenen "Açık Havada Kitap Okuma Etkinliği", Alanya'da tarihi yapının eşsiz atmosferinde yoğun katılımla yapıldı.

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanya İlçe Halk Kütüphanesi iş birliğinde organize edilen etkinlikte, her yaştan vatandaş açık havada kitap okuma deneyimi yaşadı. Tarih ve doğanın iç içe geçtiği Kızılkule çevresinde gerçekleştirilen program, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Etkinlikte, Kızılkule'nin 800. yılına özel olarak farklı okullardan gelen toplam 800 öğrenci aynı anda kitap okuyarak farkındalık oluşturdu. Renkli görüntülere sahne olan programda, kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve toplumsal bilincin artırılması hedeflendi.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.