1
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 24 °C

ALLAH KURTARSIN

Teslime Tosun

Seçimlerin son günü yine Döşemealtı’ndan bahsedeceğiz.

Önceki dönem AK-CHP’li belediye Başkanı ve şu anda CHP’nin Döşemealtı eş başkan adayı Nurettin Tursun ağabeyimiz yine boş durmamış. Seçimleri kazanabilmek için azimle çalışıyor. 

MADE İN TURSUN

Bu sefer ilçedeki kürt oylarını alabilmek için müthiş bir organizasyonu imza atmış.

Ak Partideyken, CHP’lilere yönelik bir çok söyleminde “Belediyeyi bu PKK’lı kürtlere mi teslim ediciz abim” diyen Tursun, CHP meclis üyesi listesine eklediği Hikmet Altundağ aracılığı ile sembolik belediye başkan adaylığını layık gördüğü Menderes Dal’ı DEM Partililerin kapısına gizlice görüşmeye göndermiş.

Bu gün o konuyla ilgili haberimizi sayfamızdan okuyabilirsiniz.

Ben size işin detaylarını anlatayım.

Önceki gün YRP Belediye Başkan adayı Mesut Hekimoğlu’nun yanına uğradım. Tesadüfen bir telefon konuşmasına denk geldim. DEM Partisi İlçe Başkanı Mehmet Çobaner ile konuşuyor, her kelimede “Yapma ya” diye hayret ediyordu.

Konu ilgimi çekti ve telefonu alarak DEM Partisi İlçe Başkanı Mehmet Çobaner’le kendimi tanıtarak konuşmaya başladım.

Bütün dürüstlüğü ile Sayın Çobaner “Bunlar zaten çeşitli kanallardan zaten bize ulaşmaya çalışıyorlar. Her yolu deniyorlardı. CHP meclis üyesi adayı benim kayınbiraderim Hikmet Altundağ aracılığı ile gizli bir görüşme yaptık. Sanayi sitesinin karşısında 65 konutların yakınında benim inşaatım var. Akşam saatlerinde yanında sadece kayınbiraderim Hikmet’le geldi. Dal, ‘Seçimi kaybediyoruz, kürt oylarına ihtiyacımız var, bana destek olun’ dedi. Ben de bize daha önce oynadıkları oyunu dile getirerek kesinlikle destek vermeyeceğimizi, Antalya bazında sadece Manavgat ile anlaşma yaptık” dedim.

Menderes Dal’ın çok ısrar ettiğini belirten Çobaner, “Bizi ikna etmeye çalıştı, bize destek verin, seçimi kaybedeceğiz filan dedi ama tüm yalvarmalara, destek talebine hayır dedim. Daha önce iki müdürlük istedik kabul ettiler. Sonra arkamızdan iş çevirmeye kalkıp, pazarlığımızı bozdular” Dedi.

Neden gizlice, kapalı kapılar ardında görüştüklerini sordum, “Benim için gizli değildi ama Menderes Dal tepki çekmemek için sadece kayınbiraderimle geldi görüşmeye. Hatta dün gece de geldiler benim evime. Çok ısrar ediyorlar. Başka kanallardan da uğraşıyorlar” dedi

“Daha başka ne anlaşmaları yaptınız?” dedim. “Onların ilçe başkanı Veli Çot çok iyi biliyor hangi anlaşmaları yaptığımızı. Encümen sıralamasında anlaşmıştık. Döşemealtı Belediyesinde iki müdürlük alacaktık, çeşitli birimlerde anlaşmıştık” dedi.

Burada Menderes Dal’a diyecek bir şeyim yok. Benim tanıdığım Dal, böyle şeylere girmezdi. Ama gördüğüm kadarıyla AK-CHP’li Nurettin Tursun’un elinde kukla gibi olmuş.

Ama DEM Partiyle organizasyonu hazırlayan Nurettin Tursun’a iki çift sözüm var.

Sayın Tursun sen bu ilçede iki dönem belediye başkanlığı yapmış adamsın. Hala gözün doymadı mı?

Belediyeyi kazanmış ve sen de eş başkanlık koltuğuna oturmuş gibi nasıl belediyenin müdürlüklerini hibe dağıtır gibi dağıtma işine girişirsin?

Gerçi sen ‘Hibe’ işlerini çok iyi bilirsin ama, neyse. .

Sayın Tursun, DEM İlçe Başkanı Mehmet Çobaner’in bahsettiği ‘başka kanallar’ dediği acaba Kandil mi?

Sayın Tursun Kandil ile temasınız var ise eğer kimlerle görüşüyorsunuz?

Dem partisine vermeyi planladığınız o iki müdürlük hangileriydi?

Kürt oylarını alabilmek için kaç Güneydoğulu’ya ne sözleri verdiniz?

Sırf kürt oylarını alabilmek için Menderes Dal’ı düşürdüğün etkisiz elaman durumundan memnun musun?

CHP’den kazanabilecek bir adayı nasıl DEM Partililerin kapısına yalvarmaya, kirli pazarlık yapmaya  gönderirsin?

Sen Döşemealtı halkının yüzüne nasıl bakıyorsun anlamıyorum?

Madem bu kadar DEM Partililerin oylarına ihtiyacınız vardı, kardeşin Süleyman Tursun’u DEM Partisinden 1. Sıra meclis üyesi yazsaydın.

Senin benzin istasyonunda seninle karşılıklı oturduk ve “Antalya ve Döşemealtı taraftarlığından” konuştuk. O gün ağzından çıkanları hatırlıyor musun?

Sana söylenecek o kadar çok şey var ama yerim dar. Döşemealtı halkını senin entrikalı siyasetinden ALLAH kurtarsın diyorum, başka bir şey demiyorum.

NOT: DEM ilçe Başkanı kent uzlaşısı olarak Manavgat'ta anlaştıklarını ayrıca belirtti. 

 

Bu yazı toplam 3989 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.