1
  • BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • Antalya 9 °C

Antalya’da halk otobüsüne karavan tentesi saplandı

Antalya’da halk otobüsüne karavan tentesi saplandı
Antalya'nın Aksu ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne durağa yanaştığı sıra arkasından gelen karavanın tentesi saplandı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne durağa yanaştığı sıra arkasından gelen karavanın tentesi saplandı.

Kaza, Antalya'nın Aksu ilçesi Kemerağzi Mahallesi Yaşar Sobutay Caddesi üzerinde saat 19.30 civarında gerçekleşti. Mesut Altın idaresindeki 07 MKL 21 plakalı Antalya Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü durağa yolcu almak için yanaşırken arkadan yabancı plakalı karavanın tentesi otobüsün sol üst köşesine saplandı. Kaza sonucu trafik kitlenirken yolcular başka bir halk otobüsüne aktarıldı.

Otobüs şoförü Mesut Altın kazayla ilgili olarak şunları söyledi: "Yolcu almak için durağa yanaşırken yabancı plakalı bir karavan arkamdan bana çarptı. Karavanın tentesi otobüsün köşesine saplandı. Yolcuları sağ salim indirdim. Çok şükür yolcularımızda her hangi bir can kaybı ve yaralı yok. Ekiplere bilgi verdik onları bekliyoruz" dedi.

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.