1
  • BIST 12433.5
  • Altın 6543.92
  • Dolar 43.4759
  • Euro 51.5882
  • Antalya 12 °C

Antalya’da kar yağışı başladı, Alacabel beyaza büründü

Antalya’da kar yağışı başladı, Alacabel beyaza büründü
Günlerdir Antalya ve ilçelerinde etkili olan şiddetli yağmur ve sel baskınlarının ardından, kentin yüksek kesimlerinde yağışlar kara dönüştü.

Günlerdir Antalya ve ilçelerinde etkili olan şiddetli yağmur ve sel baskınlarının ardından, kentin yüksek kesimlerinde yağışlar kara dönüştü. Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Kar yağışının saat 13.00 sıralarında Akseki'nin Yarpuz Mahallesi'nden itibaren başladığı ve Seydişehir yönüne doğru yaklaşık 30 kilometrelik alanda etkili olduğu bildirildi. 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığının yer yer 5 ila 10 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte yolun beyaza bürünmesi üzerine Karayolları Alacabel ekipleri 7/24 görev başında beklerken, çok sayıda iş makinesiyle kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Yetkililer, bölgede kar yağışının etkili olduğunu ancak şu ana kadar trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını bildirdi.

Karayolları ve Akseki Bölge Trafik ekipleri, yolu kullanacak sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak, tedbir amaçlı araçlarında zincir bulundurmalarını istedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.