1
  • BIST 11023.55
  • Altın 6317.91
  • Dolar 50.0141
  • Euro 55.9824
  • Antalya 15 °C

Antalya’da patates üretim tesisinde yangın

Antalya’da patates üretim tesisinde yangın
Antalya'nın Manavgat ilçesinde özel bir işletmeye ait kızartmalık patates üretim tesisinde çıkan yangında tesis tamamen kullanılamaz hale geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde özel bir işletmeye ait kızartmalık patates üretim tesisinde çıkan yangında tesis tamamen kullanılamaz hale geldi.

Sabah erken saatlerinde çalışanların üretime başladığı sırada tesiste henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın sırasında tesis içerisinde bulunan çalışanlar, yangın büyümeden dışarıya çıktı. İhbarla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamaların da olduğu yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi.

Yangını gören bir vatandaş, "Sabah kahvaltı yaparken bir anda patlama oldu. Alevlerin pencereden yükseldiğini gördüm. Çalışanlar dışarı çıkmıştı. İçeride yağ kazanında patlama olmuş galiba" dedi.

Ekiplerin bölgede soğutma çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Bu haber toplam 260 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.