1
  • BIST 11340.18
  • Altın 5883.45
  • Dolar 42.7054
  • Euro 50.2446
  • Antalya 15 °C

Antalya’da ruhsatsız silah operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Antalya’da ruhsatsız silah operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Antalya'da jandarma ekiplerinin Kepez ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Antalya'da jandarma ekiplerinin Kepez ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı bireysel silahlanmayla mücadele kapsamında Kepez ilçesinde operasyon düzenledi. Ruhsatsız silah taşıyan, bulunduran ve satışını yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu, 12 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 12 tabanca şarjörü, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 70 adet tabanca fişeğine el konuldu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 368 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.