1
  • BIST 11006.56
  • Altın 6293.43
  • Dolar 49.9963
  • Euro 55.9383
  • Antalya 20 °C

Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 15 şüpheli tutuklandı

Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 15 şüpheli tutuklandı
Antalya'nın Manavgat ilçesi ile merkez ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 15'i tutuklandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi ile merkez ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 15'i tutuklandı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü. Bu kapsamda Manavgat ilçesi ile merkez ilçelerde 20 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 kilogram 650 gram kokain, 15 gram metamfetamin, ruhsatsız 9 milimetre çapında tabanca, 15 tabanca fişeği ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar nakit para ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen 20 şüpheliden 15'i tutuklandı, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 260 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.