1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

Antalyalı yabancılar için karne etkinliği

Antalyalı yabancılar  için karne etkinliği
Büyükşehir Başkanı Türel, Antalya’da yaşayan Rus, Ukrayna, Bulgar ve Azeri kökenli Türk vatandaşlarının çocukları için düzenlenen karne etkinliğine katıldı. Türel, “Bizler Antalya’da sizlerin mutlu olması ve güzel bir hayat yaşaması için gayret ediyoruz”

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Antalya’da yaşayan Rus, Ukrayna, Bulgar ve Azeri kökenli Türk vatandaşlarının çocuklarına yönelik yarıyıl tatili etkinliği düzenlendi. Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte 9 ayrı dans grubu sahne aldı. Öğrenciler birbirinden renkli gösterileri ile büyük beğeni topladı. 


Mutlu olmanız için
Etkinliğe katılarak öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmayan Başkan Türel, “Yarıyıl tatilinde burada güzel bir gösteriyle bizlerle buluşmak gerçekten çok sevindirici. Bizler sizlerin Antalya’da en güzel şekilde yaşaması, çocuklarımızın çok başarılı bir şekilde eğitim alması için birçok konuda gayret gösteriyoruz. Birçok ortamda siz değerli dostlarımızla karşılaştığımızda hepinizin Antalya’da yaşamaktan mutlu olduğunuzu bana ifade etmesinden de şeref duyuyorum. Bizler Antalya’da sizlerin mutlu olması için güzel bir hayat yaşaması için gayret ediyoruz” dedi. 

Hediyesi Zıp Zıp Park
“Önemli olan doğduğun yer değil doyduğun yerdir” sözünü hatırlatan Başkan Türel, “Sizlerin doğduğu yerler farklı olabilir ama doyduğunuz yer olan Antalya’ya da büyük bir anlam ve değer kazandırıyorsunuz.  Biz de sizlere layık olabilmek, sizlerin hayatını kolaylaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu. 
Başkan Türel, etkinliğe katılan çocuklara satranç takımının yanı sıra Zıp Zıp Park girişi hediye etti. Mahsum ALTAŞ

Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.