1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 17 °C

Ayakkabıcı esnafı Türel’e duacı

Ayakkabıcı esnafı Türel’e duacı
Balbey Camii'nin bitişiğindeki derme çatma barakalarda mesleklerini icra ederken Büyükşehir’in Sobacılar Çarşısı’nda yaptığı dükkanlara taşınarak hizmet veren ayakkabıcı tamircileri “Allah Menderes Türel’den bin kere razı olsun” diye teşekkür etti.

Balbey Cami yanındaki sokakta ilkel şartlarda mesleklerini icra etmeye çalışan ayakkabı tamircileri, Ağustos ayı sonlarına doğru Büyükşehir Belediyesi’nin Sobacılar Çarşısı’nda yaptığı modern dükkânlarına taşındı. Modern dükkanlarında mesleklerini icra etmeye devam eden ayakkabıcı esnafı, yeni yerlerinden çok memnun.

 

RÜYAMIZDA GÖRSEK İNANMAZDIK

Yıllardır ayakkabı tamirciliği yapan “Eskici Mehmet” lakaplı Mehmet Kutay tarif edilemez bir mutluluk bir güzellik yaşadıklarını söyleyerek, “Önceki dükkanlarımız çok sıkışık, derme çatma bir yerdi. Güneş sürekli tepemizdeydi, yağmur yağsa direk içeriye girerdi. Ama burada çok şükür konforlu ve havadar dükkanlarımız oldu. Bu yaştan sonra bizleri çok mutlu ettiler. İnanın rüyamızda görsek inanmazdık. Allah, Menderes Türel Başkanımızdan razı olsun” diye konuştu. 

 

BUNUN KIYMETİNİ BİLMEK LAZIM

“Bizler buraya gelince adeta Cennete düşmüş gibi olduk” diyerek mutluluğunu ifade eden ayakkabıcı tamircisi Yasin Akmaz da, “Biz ustaları buraya getirip bir araya toplayarak çok doğru bir karar vermişler. Dükkanlarımız temiz konforlu kullanışlı, yerimiz havadar artık sabahları iş yerimize gelince içimiz açılıyor. Burada daha ferah bir çalışma ortamımız oldu ve mesleğinizi daha rahat bir şekilde icra edebiliyoruz.

Ayrıca müşterilerimiz de buraya alıştı duyan geliyor. Vatandaşta yeni yerimizi çok beğendi.  Tamir için geliyorlar rahat bir şekilde hem biz işimizi yapıyoruz hem de sohbet ediyoruz isterlerse yan taraftaki Sobacılar esnafını geziyorlar.  Bunların kıymetini bilmemek nankörlük olur diye düşünüyorum”

 

BURAYA GELDİK RAHAT ETTİK

Ayakkabıcı esnafından Bayram Ali Şimşek’te “Menderes Türel her zaman bizim başkanımızdır öylede olacaktır. Bizler için uğraştı çabaladı buralara getirdi rahat ettirdi. Bu yaştan sonra böyle güzel dükkan sahibi olduk. Allah razı olsun Menderes Başkanımızdan” diye konuştu. MAHSUM ALTAŞ

 

Bu haber toplam 3446 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.