1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

BAŞDÖNDÜREN SİYASET

BAŞDÖNDÜREN SİYASET
Siyasetin hızına yetişemiyorum ben. Dün Muhittin Böcek Semih Esen'i istemiyor, istifa ediyor deniliyordu, bu gün Muhittin Böcek Semih Esen'i ağırladı diye basın açıklaması geçiliyor.

Siyasetin hızına yetişemiyorum ben..

Dün Muhittin Böcek Semih Esen'i istemiyor, istifa ediyor deniliyordu. Bugün Muhittin Böcek Semih Esen'i ağırladı diye basın açıklaması geçiliyor..


Dün Yıldıray Sapan, Ümit Uysal'a FETÖ üzerinden salvolar yapıyordu. Bugün CHP Muratpaşa ilçesi atağa geçti..

Dün AK Parti meclis üyelikleri için kıyamet kopuyor denildi. Bugün ortalık süt liman. Velhasıl sizin anlayacağınız siyaset hızına ben yetişemiyorum..

Bu arada dün bana göre komik ve yaratıcı bir sloganla Konyaaltı Belediye Başkan adayı Buket Yılmaz Dağlı seçmenlerine merhaba dedi..

Afiş aynen şöyle "Cumhuriyet ve Laiklik Karşıtlarının Avukatı olanlar Bizi Karşılarında bulurlar" diye..


Önce anlamadım  bu sloganı. Hiç de ilgimi çekmedi. Tipik sol yandaşlıların kullandığı slogan diye okumadan es geçmişim..

Sonra baş harflerinin büyüklüğü dikkatimi çekti. Açıkça gönderdiği faturalar ile milletin canından bezdiren "CLK elektrik dağıtım firmasına gönderme yapıyor" dedim..

Ama yine de kafamda oturmadı. Sonra bir arkadaşım fısıldadı işin doğrusunu..

CHP'nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen'in CLK veya CK'nın yani elektrik dağıtım firmasının avukatlığını yaptığını iddia etti..


Doğru mudur bilemem ama,  Semih Esen'i seversiniz sevmezsiniz o ayrı konu ama kendisinin ve ailesinin nafakasını çıkarmak için çalışması gerekiyor..

Yani Hukuk Fakültesini okuyup, bir yıl staj yapıp ardından insanların en doğal hakkını savunma hakkını yerine getiriyor..

Bunun karşılığında kendisinin ve ailesinin nafakasını kazanıyor..

Hem savunma hakkı kutsaldır diyeceğiz, hem neden avukatlık yapıyorsun diye gönderme yapacağız. O iş olmadı be Buket hanım..


Bunu sadece Semih Esen için söylemiyorum. Tüm avukat arkadaşlarım için söylüyorum. Birisi cinayet işler, karşı taraf avukata saldırır. Niye katili savunuyorsun? diye. Yok böyle bir şey. Bunun için sadece Semih Esen değil, hiç bir avukat eleştirilemez, yargılanamaz ve ya söz söylenemez. Adı üzerinde avukat kardeşim; savunucu bu adamın mesleği..


Buket hanım ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama siyasi rakibinize mesleği üzerinden gönderme yapmanız biraz ayıp kaçıyor..

Sizin biyografinize bakıyorum hiç bir yerde sizin ne iş yaptığınızla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Sadece yazan Konyaaltı Belediye meclis üyesi diyor..

Semih Esen'de sizin hiç bir iş yapmadan sadece tüketici olduğunuza yönelik bir gönderme yapsa ister misiniz? 

Bu haber toplam 2550 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.