1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 21 °C

Başkan Genç, SGK İl Müdürü Nejat Deniz’i ağırladı

Başkan Genç, SGK İl Müdürü Nejat Deniz’i ağırladı
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Nejat Deniz ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlerini ağırladı.

Ziyarette SGK İl Müdür Yardımcıları Mehmet Fatih Sülümbaz, Mehmet Şengül, Aykan Yıldız ve Recep Şen ile Döşemealtı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ali Sar, Kepez Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kara, Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ali Karaçallı, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Burak Selek ve Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Nuri Atmaca’da hazır bulundu.

Nejat Deniz, yeniden Döşemealtı Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Genç’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Deniz, “Döşemealtı hızla gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Bu kapsamda bizde yatırım planlarına aldırdığımız Döşemealtı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüzü geçtiğimiz günlerde hizmete açtık. Kamu kurumlarıyla koordineli olarak halkın işlerini çok daha kolaylaştırmak için gayret ediyoruz“ dedi.  İl Müdürü Nejat Deniz, Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Sosyal Güvenlik Merkezinin ilçeye gelmesinin vatandaşların iş ve işlemlerinin hızlanması için çok yerinde bir karar olduğunu söyledi. Başkan Genç, “Tüm kamu ve kurumlarına olduğu gibi Sosyal Güvenlik Kurumuna da üzerimize düşen desteği vermekten mutluluk duyuyoruz. “diye konuştu. Haber Merkezi

Bu haber toplam 2113 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.