1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 27 °C

Başkan Genç’den tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri

Başkan Genç’den tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Turgay Genç, ilk olarak 3’ncü dönem Kepez Belediye Başkanlığına seçilen Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.  Başkan Genç, yeniden güven tazeleyen Tütüncü ve ekibine çalışmalarında başarı dileyip Döşemealtı’nda yapmayı planladığı yeni hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyarette Başkan Hakan Tütüncü’de Turgay Genç’e yeni döneminde başarı dilerken, Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği çalışmalarını anlattı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in ikinci durağı ise Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek’ten boşalan koltuğa oturan Başkan Esen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Turgay Başkanımla uzun yıllar birlikte çalışma imkanımız oldu. Kendisi Döşemealtı’na yaptığı çok büyük yatırımlar ve hizmetlerle ilçeyi adeta yeniden yarattı. Ziyareti de beni ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine yeni döneminde başarılar diliyorum” dedi. Başkan Genç ise “Konyaaltı ilçesi dünya kenti. Böylesine önemli bir ilçede göreve seçilen Semih Esen başkanımı kutluyorum. Çok büyük hizmetler yapacağından hiç kuşkum yok. “dedi.

Daha sonra Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret eden Başkan Genç yeni dönemde Başkan Uysal ve tüm Meclis üyelerine başarı diledi. Başkan Uysal’da Turgay Genç’e teşekkür ederek kendisine başarı diledi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1762 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.