1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 33 °C

BAŞKAN ŞAHİN HALKLA VE ESNAFLA BULUŞTU

BAŞKAN ŞAHİN HALKLA VE ESNAFLA BULUŞTU
Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, hafta sonunu vatandaşlarla ve esnafla geçirdi

Pınarlı ve Atatürk Mahallelerinde toplantılar düzenleyen Başkan Şahin, Kemerağzı-Kundu Bölgesinde bulunan Anatolia Bazaar’ın organize ettiği 2019 turizm sezon açılış duasında da esnafla bir araya geldi.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, mahalle mahalle gezmeye hem vatandaşlarla hem de esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Hafta sonu da yoğun tempo çalışan Başkan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve meclis üyesi aday adayları ile Pınarlı ve Atatürk Mahallesinde toplantılara katıldı. Pazar günü Kemerağzı-Kundu Bölgesinde bulunan Anatolia Bazaar’ın sahibi olan aynı zamanda AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı da olan İsmail Özdemir’in düzenlediği 2019 turizm sezon açılış duasına da iştirak eden Başkan Şahin burada da esnafla hasbihal etti. Mahalle toplantılarında vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Şahin, esnaf buluşmasında da esnafların sorunlarını dinledi.

CUMHURBAŞKANINDAN AKSU’YA ÖZEL İLGİ

Katıldığı toplantılarda belediye hizmetlerinden bahseden Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksu’yla yakından ilgilendiğini ifade etti. Adaylığın herkesin doğal hakkı olduğunu, herkesin istediği partiye de gidebileceğini ifade eden Şahin, başkanların amacının bölgelerinin gelişmesini sağlamak olduğunu vurguladı. 5 yılda çok işler yaptıklarını aktaran Şahin, “Destek verirseniz bir 5 yıl daha çalışmak istiyoruz. Aksu gibi yeni kurulan ilçede yapacak çok iş var. Hizmet üreteceksek de Büyükşehir Belediyesi ve siyasi gücün arkamızda olması gerekiyor. 5 yıl boyunca bu üçlü konjonktür sayesinde ciddi mesafeler alabildik, bundan sonra da bunu sağlamamız gerekiyor. Yoksa tek başına Aksu Belediyesi olarak her şeyi yapabilmemiz mümkün değil.” dedi.

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.