1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

Bir siyasetçi Doğanoğlu gibi olmalıdır

Bir siyasetçi  Doğanoğlu  gibi olmalıdır
AK Parti Konyaaltı adayı Doğanoğlu'nun SKM açılışına katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Bir siyasetçi Doğanoğlu gibi olmalıdır" dedi

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Gaye Doğanoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve parti yetkilileri katıldı. Açılıştan önce Konyaaltı'nda yaşayan vatandaşlar Gaye Doğanoğlu ile fotoğraf çekmek için birbiriyle yarıştı. Yoğun ilgiye sıcakkanlı bir tavır sergileyen Doğanoğlu takdir topladı. Açılış öncesi Gaye Doğanoğlu'na bird de sürpriz yapıldı. Konyaaltı'nda yaşayan Ukraynalılardan oluşan ekip kısa bir konser verdi.  Açılış konuşmasını İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Yaptı. Taş, "Artık Konyaaltı'nın bir Gaye'si var. İnşallah Gaye Doğanoğlu Konyaaltı'nı hak ettiği noktaya ulaştıracak. Antalya'da kadın belediye başkanı yok. Biz 3 aday çıkardık ve bu kadın adaylarımızla seçimi kazanacağız" dedi.


Konyaaltı ah demeyecek
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu  ise özellikle yağan yağmurları Antalya ve Konyaaltı'nda sele dönüşmediğini belirterek şunları dedi: " Konyaaltılılar, Aydın ve Muğla gibi ah demeyecek. Bu sene o kadar yağmur yağdı, sel oldu mu? Olmadı çünkü Menderes Türel kanalizasyonları yaptı." 

Antalya aşkın varsa yaparsın
Çavuşoğlu ayrıca siyasette Doğanoğlu gibi insanların olmasını gerektiğini belirterek şunları dedi: "Bugüne kadar bir çivi çakmamışlar ki proje getirsin. Getiremez. Konyaaltı'ndaki bütün güzellikleri Menderes Türel getirdi. Antalya aşkın varsa yaparsın. Gaye Doğanoğlu da benim siyasi hayatımda en çok takdir ettiğim siyasetçilerdendir. Bir kadın siyasetçi Doğanoğlu gibi olmalıdır.”  

Konyaaltılılara projeleri anlatacağız
Konyaaltı Belediye Başkan adayı Doğanoğlu Konyaltı'nın hizmete doyacağını şu sözlerle ifade etti: " Daha yeşil, sanatla, sporla iç içe, turizmin 12 ay canlı olduğu bir Konyaaltı hedefliyoruz. Bu hedeflere yönelik projelerimiz hazır. Her gün artan bir tempoyla çalışarak, Konyaaltılılara projelerimizi anlatacağız.”  Konuşmaların ardından dualar eşliğinde seçim ofisinin açılışı yapıldı. Mahsum ALTAŞ


Bu haber toplam 2606 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.