1
  • BIST 10203.94
  • Altın 2436.613
  • Dolar 32.1784
  • Euro 34.623
  • Antalya 21 °C

BİR TELAŞ, BİR TELAŞ

Teslime Tosun

Bir kaç günden bu yana ABB Başkanı Muhittin Böcek’in WhatsApp’ının hacklenmesi mevzusu konuşuluyor.

 

Gelininin, oğluyla ilgili olarak başkana sitayiş dolu cümleler kurduğu paylaşımı, whatsApp durumda paylaşılınca ortalık karışmış.

 

Genç evliler bunlar, aralarında anlaşmazlıklar, sıkıntılar elbette olacak. Belki evlilikleri yürümeyecek.

Herkes sanki evlendiği ilk günden itibaren eşleriyle güllük gülistanlık, ballı-börek içinde yaşar gibi, yaşamış gibi “Vayy Gökhan Böcek’le karısı ayrılıyormuş. Gelini şöyle yapmış-Gökhan böyle yapmış” diye dedikodunun bini bir para.

Hele bunu iki eş eskitmiş birisi söyleyince daha komik oluyor.

 

Kim ve kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen, özel hayata saldırı niteliğindeki bu olayla ilgili olarak Başkan Böcek ve kurmayları gerekli çalışmayı yapıyordur.

 

Ben onu demeyeceğim.

WhatsApp durumunda paylaşılan gelinin sitem dolu mesajı ortaya döküldü ya, şimdi milleti aldı bir telaş.

 

Beni arayanların en önemli sorusu şu: “Tüm yazışmaları mı hacklemişler?”

‘Yok’ diyorum ben de ‘arada seçmişler. Senin yazdıkların deşifre olmamış. Ama hackerler başkanla yazışmalarını bana gönderdiler’ deyince kahkaha atılıyor.

İlgili olan herkeste şu anda “Başkan Böcek’e yazdıklarımız deşifre oldu mu, görüşmelerimiz kimin ellerine geçti. Ya benim de aleyhime kullanırlarsa” telaşı var.

 

Elbette ben arayanlarla böyle kafa bulurken, beynimde ampul yandı ve sonunda aklıma kendi yazışmalarım da geldi.

O telaşla hemen kendi yazışmalarıma baktım ve derin bir oh çektim. Skandal yaratacak, beni veya başkanı küçük düşürecek şeyler ben göremedim ama o birkaç saniyelik telaşta bana yetti.

 

Bundan sonra whatsApp’da yazışmalara da çok dikkat etmek gerektiğine bir kez daha kanaat getirdim. Siz siz olun bu teknoloji çağında yapabildiğiniz kadar azami dikkat edin.

 

 

NOT 1: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 10 Ağustos tarihinde CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayacak şeklinde bir bilgi geldi. Dün gece geç saatlere kadar genel merkezde Hikmet Çetin, Murat Karayalçın ve Altan Öymen ile İmamoğlu görüşmesinin sonuçları ve İmamoğlu’nun adaylık açıklaması konusunun değerlendirilmesi vardı.

NOT 2: 5 Ağustos tarihinde Erzincan’da yerel seçimler startını verecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül görülmemiş bir karşılama hazırlığı içinde. İstanbul’dan bile yüzlerce araçların konvoy oluşturmak için Erzincan’a geldiği bilgileri var. Ama Kılıçaroğlu ve Sarıgül yakınlaşması hakkındaki genel yorumlar “Denize düşen yılana sarılır. Kılıçdaroğlu’da Sarıgüle sarılıyor” şeklinde.

Bu yazı toplam 2465 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.