1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 24 °C

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere,
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajında;

Aziz Milletimizin inanç, cesaret, kahramanlık ve fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlarken, Türkiye yüzyılına doğru ilerlemenin coşkusunu ve engin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.”

“Tarih boyunca bağımsızlık ruhundan taviz vermeyen yüce Türk Milleti Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde sayısız destana imza atarak bu cennet vatanı bizlere emanet etmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ‘Benim En Büyük Eserim’ dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti milletimizin zafer nişanı ve bizlere bırakılan en kıymetli mirasımızdır. Hürriyet aşkıyla geçen koskoca bir asır boyunca Aziz Türk Milleti iradesine asla pranga vurulamayacağını herkese ilan etmiş, geleceğe umutla bakabilmek adına bizlere büyük dersler vermiştir. En zor şartlarda bile nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.” İfadelerine yer verdi.

Yüzyıllık çınarımız Cumhuriyetimizin gölgesinde büyümeye üretmeye
devam edeceğiz!

AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde insanüstü bir gayretle ve bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zafer sonucunda 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan bu yana çok büyük başarılara imza atmıştır. İstiklalimiz ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak, atalarımızın mirasına sahip çıkmak ve sonsuza dek yaşatmak adına bizlere çok büyük sorumluluk düşmektedir. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında şanlı destanlarla dolu kadim tarihimizden aldığımız güçle, geleceğe ümitle bakıyoruz. Azim, cesaret ve kararlılıkla hep daha iyisini hedefliyor, emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyini belirleyen faktörler arasında üretim kapasitesi çok büyük rol oynamaktadır. AESOB olarak biz güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, daha çok üreterek, ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayıp üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Yüzyıllık bir çınar olan Türkiye Cumhuriyeti’nin gölgesinde büyümeye ve üretmeye devam ediyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanımızın bölünmemesi, ezanımızın dinmemesi ve bayrağımızın inmemesi için bir an olsun tereddüt etmeden kendilerini siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

 

Bu haber toplam 306 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.